Az internet kedvence a brit műugró, aki kötöget az olimpián

F. B. | 2024. Július 29.
Egyenesen odáig van az internet a brit műugróért, aki kedvenc hobbijával, a kötögetéssel foglalja el magát a lelátón a világversenyen.

Ahogy a korábbi olimpiai versenyszámok alkalmával is tette, Tom Daley ismét kedvenc hobbijával foglalta el magát a lelátón, miközben a társait figyelte az olimpián. A 30 éves sportoló már korábban is nem csak elképesztő tehetségével hívta fel magára a világsajtó figyelmét, hanem azzal is, hogy imád kötögetni a lelátón. 

Fotó: Getty Images

Tom Tokióban azt nyilatkozta, hogy szeretett volna valami olyat készíteni, amely örökre emlékeztetni fogja a versenyre és amire boldogan visszatekinthet, így akkor kardigánt kötött magának. A műugró egyébként a kardigánon kívül egy kutyapulóvert, valamint egy éremtartót is készített akkoriban. Mindezek mellett arra kérte követőit, hogy adakozzanak a Brain Tumor Charity nevű jótékonysági szervezetnek, mely a betegség kutatásával, illetve a kórban szenvedők és hozzátartozóik támogatásával foglalkozik. Daley személyes érintettsége, hogy édesapja 2011-ben agytumorban hunyt el, mindössze 40 évesen.

@weareknitters With the Paris Olympic Games starting, we have to say that we're SO ready to see Tom Daley knitting at the Olympics! 🧶✨ #knittok #knitting #parisolympics #olympics2024 #tomdaley #tomdaleyknitting #tomdaleyolympics ♬ original sound - weareknitters

Ismét hobbijának hódol

Nem történik ez másképp az idei párizsi olimpia alkalmával sem, Tom ugyanis ismét kötőtűket ragadott a lelátón, miközben a női 3 méteres szinkronugrás döntőjét nézte július 27-én. A rajongók, csak úgy, mint ezelőtt, teljesen odáig vannak a tehetséges sportoló hobbijáért, többen hangot is adtak tetszésüknek: 

„Atyaég, nagyon izgatott vagyok, hogy vajon idén mit fog készíteni” – írta az egyik hozzászóló. 

„Talán valami párizsi tematikájú kardigánt készít?” – tette fel a kérdést egy másik. 

„Annyira imádni való Tom hobbija!” – állapította meg egy harmadik.

Via

Exit mobile version