Szexfesztiválként is emlegetik az olimpiát – Meredek sztorikat meséltek a sportolók az ötkarikás játékokról

Sz.Cs. | 2024. Augusztus 07.
Az elmúlt években már rengeteg hajmeresztő sztorit hallhattunk az olimpiai faluval kapcsolatban. Egy olimpiai bajnok szerint bármi is történik, a szex elkerülhetetlen, éppen ezért összeszedtük az elmúlt évek legdurvább történeteit.

Szinte minden olimpia alkalmával előtérbe kerül a szex témaköre, ami nem meglepő, tekintve, hogy az elmúlt évtizedek során már jó néhány meredek történet került elő az olimpiai falu falai mögött. Az idei évben talán minden eddiginél nagyobb figyelem övezi a sportolókat, hiszen nyolc év óta ez az első alkalom, hogy az olimpiai faluban nincsenek távolságtartási kötelezettségek. (A tokiói olimpián a koronavírus járvány miatt szigorúbb szabályok vonatkoztak a versenyzőkre.) Idén az érdeklődést fokozta, hogy néhány olimpikon „szexmentesnek” nevezte a kartonpapírból készült ágyakat. 

2021 júliusában egy korábbi olimpikon, a német távolugró, Susan Tiedtke a Bildnek azt mondta, hogy bármi történjen, az olimpián elkerülhetetlen a szex. Ahhoz, hogy valaki részt vegyen az olimpián, az életét, a mindennapjait az edzésnek szenteli, így a verseny után a sportolóknak felszabadulnak az energiái. 

„A sportolók fizikai csúcson vannak az olimpián. Amikor vége a versenynek, felszabadulnak az energiák – magyarázta az olimpikon, majd így folytatta:  – A verseny után a szobatársak figyelmesek voltak, ha valakinek kellett a szoba. Ennek ellenére mindig lehetett hallani a többieket, amíg aludtál.”

Szex az olimpián (Fotó: Getty Images)

Nemcsak Susan, hanem Matthew Syed is kifejtette véleményét az olimpiai faluval kapcsolatban. Matthew Nagy-Britanniát képviselte asztaliteniszben 1992-ben Barcelonában és 2000-ben Sydneyben. 

„Sokunknak Barcelona éppúgy szólt a szexről, mint a sportról. 1992-ben játszottam az első meccseimet Barcelonában, de gyakrabban szexeltem abban a két és fél hétben, mint addigi életem többi részében” – mondta.

Hihetetlen történetek kerültek elő az olimpiai faluból

„Ami a faluban történik, az a faluban is marad” – mondta korábban Summer Sanders olimpiai bajnok, az Egyesült Államok úszónője. Habár Sanders úgy vélte minden az olimpiai faluban marad, valójában egészen hajmeresztő történetek láttak napvilágot, amelyből most összeszedtünk néhányat. 

Exit mobile version