Újra divatban a hógömb és a babaház

nlc | 2011. Február 19.
Az e heti Made in Hungary rovatunk vendége a vasárnapi WAMP kiemelt tervezője, Hitka Viktória, aki az elfeledett tárgyak újjáélesztője. Kattints, nyomtasd ki a kupont és vásárolj olcsóbban!
Made in Hungary és WAMP

Az Nők Lapja Café új sorozatához (Made in Hungary) örömmel csatlakozott a WAMP dizájnvásár lelkes csapata is. Így havonta egyszer – mindig az aktuális vásárt megelőző napokban – nálunk is bemutatkozik a „Hónap Dizájnere”, és ugye már tudjátok, hogy ha WAMP, akkor kupon is jár az olvasóknak!

Meglepő és bájos hógömbökkel; egyedi, nem kevésbé bájos babaházakkal – és természetesen titkos meglepetéssel készül a februári dizájnpiacra a hónap kiemelt dizájnere, Hitka Viktória. A művésznőről érdemes tudni, hogy az élete egyes szakaszait, epizódjait festi, több más jellegű projektje mellett. Mostanában főleg hógömböket készít „gömbök és nem teljesen gömbök, hóval és hó nélkül” mottóval.

Katt a kuponra, és nyomtasd ki!

„Ez valamiféle meghatározása annak, amit éppen most csinálok. Nagyjából annyit jelent, hogy történeteket, helyzeteket, gondolatokat teszek üvegekbe.” De nem csak ezekbe a kis kincsekbe rejti bele érzéseit, az általa készített babaházak is életre kelnek kezei alatt. „Ezeknek a babaházaknak lelkük van. Igazából ez hiányzott nekem a boltban kaphatók mindegyikéből. Úgy gondolom, egy babaháznál pedig ez elengedhetetlen ‘kellék’”. Viki munkái kisgyerekeseknek, mesekedvelőknek, romantikusoknak és életigenlőknek kötelező, amelyeket holnap (február 20.) az idei első WAMP-on is megtalálsz!

http://www.viktoriahitka.com/

http://babahazam.com/

http://gombelet.freeblog.hu/

Exit mobile version