Öltözködjünk

Megfizethető dizájner táska – bemutatkozik a pistolpete

Új sorozatunkban ismert vagy kevésbé ismert tervezők legújabb kollekcióit mutatjuk be. Elsőként jöjjön táskatervező lány, akit a pistolpete név rejt.
Megfizethető dizájner táska - bemutatkozik a pistolpete
„Nem plasztikai sebészek vagyunk” – Pazicski Miklós

Boltban ugyan nem igazán találkozunk a táskáival, de divatlapokban és internetes újságokban egyre többször tűnik fel a márka: pistolpete. A színes és egyedi táskák mögött pedig egy fiatal tervező, Bandula Aranka áll, aki a családnak és a kötőgépeknek köszönheti karrierjét.

„Az ismerkedés a varrással körülbelül 15 éves korom körül kezdődött. A családban sokan dolgoztak textilvonalon, bolyhozóban, szövőmesterként, nagyszüleim zoknikat és pulóvereket kötöttek géppel, talán innen a vonzódás, bár a hivatalos tanulmányaimat nem ilyen irányban végeztem.

Fotó: Hartl Nagy Tamás
Bandula Aranka
Fotó: Hartl Nagy Tamás

Minden egyes darabnál  meghatározó az anyag textúrája és mintája, szinte mindig innen indulok ki a tervezésnél.  Hiszek az egyediségben kedvenc formák ugyan vannak, de nincsen két egyforma darab. Szívesen valósítok meg egyedi elképzelést, gyakran előfordul, hogy pont nem talál az ember egy adott színű, méretű vagy formájú táskát, ilyenkor segítek.   A megrendelések 1-2 hét alatt készülnek el, az árak 5000-8000 Ft között mozognak – mérettől, textiltől függően.” (Ami azért igen barátinak mondható – szerk.) 

Még több táska a képgalériánkban! Katt a képre!
Még több táska a képgalériánkban! Katt a képre!

Táskákat itt találsz most: 

Retrock
http://www.retrock.com/retrock.html

Égbolt
http://www.facebook.com/#!/egbolt.tetocsere

Pistolpete bags

http://www.facebook.com/#!/pages/pistolpete-bags/58241887060

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top