Szarvasok és bogyók a nyakba

nlc | 2011. Március 15.
Sarkadi Fanninak egy fogtechnikusasztal segített elindulni az úton. Azóta pedig textilbogyókat és apró szarvasokat aggat a csajok nyakába. A Made in Hungary újabb tervezője.
Made in Hungary – megfizethető dizájntáskák

A kezdetek

2009 nyarán léptem az önmegvalósítás mezejére. Egy nagyon kedves ismerősöm „válogatott felszólításainak” köszönhető, hogy megvettem azt a fogtechnikusasztalt, amely majd’ minden körülményt megadott ahhoz, hogy belevágjak.
Egy a Fogasházban tartott kiállítás-vásár kellett ahhoz, hogy megfogalmazódjon az a nagyon is nyilvánvaló gondolat, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, ameddig csak lehet!

Karácsonyi vásárok, majd 2010-ben a Gozsdu-udvarban tartott vasárnapi dizájnpiacok sikere lett a válasz arra, hogy jól döntöttem. Idén egy újabb fordulatot vesz a határok kitolása, de ez legyen a nyár meglepetése.

Szeretem, mert inspirál, inspirál, mert szeretem

A legmegkapóbb pillanat az, amikor egy tárgy gazdára talál. Sok ilyen mosolygós szemet őrzök az emlékezetemben. A jelenlét, a megmutatkozás vágya és a vegyes érzelmekkel teli alkotás időszaka az, amit nem cserélnék el semmivel.

Nektek, megfizethető áron

A munkáim nagyon vegyes közönséghez szólnak, pontosabban ez az amit tapasztaltam. A fiatal generáción túl az idősebb korosztály is bátran válogatott az ékszereim között. 🙂  Ha számszerűsíteni szeretném a termékeim materiális értékét, akkor azt mondhatom, hogy anyagminőségtől függően (textil, plexi, ezüst) 3000 és 10 000 forint közé esnek az árak.

Térkép

Budapesten, Szentendrén, Münchenben és márciustól Bécsben és Baselben is megtalálhatóak lesznek a munkáim. Hamarosan indul a Gozsdu-udvar már említett dizájnpiacának idei szezonja, melyen szintén részt veszek. Remélhetőleg külföldi vásárokon is lesz lehetőségem jelen lenni idén.

Exit mobile version