Az Európa Tanács és Vágó Réka asztala is tőle világos

nlc | 2011. Április 14.
Ami másnak kacat, neki fontos kiegészítő lehet – kidobásra szánt Disney-figurák és teáscsészék kapnak egy újabb lehetőséget lámpáiban. Bemutatkozik a WAMP legújabb kiszemeltje.
Itt a tavasz, a jó idő, így a WAMP újra a szabad ég alá költözik! Ezen a vasárnapon (április 17.) az Erzsébet téren várnak mindenkit, aki a szép időben egy kiadós dizájnsétára vágyik! Ökoszekció a WAMP-on! Reciklálj biciklit! Áprilisban extra standokon kapható minden, ami redizájn: a bicikligumiból készült övtől a képregénytárcán át a régi porcelánokból készült ékszerig – csupa olyan tárgy, ami elmés újragondolás után nyerte el mai formáját. És ne feledd, a cikk végén KUPON!

 

Szarvasok és bogyók a nyakba – Sarkadi Fanni

Teáscsészéből, valamint sok más használt és új tárgyból készít lámpát. Csinált már személyre szabott asztali lámpát Vágó Rékának, egyszer egy Disney-figurát is beépített egyik munkájába, a magyar EU-elnökség örömére pedig az Európa Tanács egyik épületét díszítette fel lámpáival Brüsszelben. Megőrül a Suck Right! brossaiért, és sajnálja, hogy egy nap nem 36 órából áll. Fatér Mária egyedi lámpáival 2009 novembere óta wampol. Idén egyenesen a hónap dizájnerének járó standon debütál, ahova négy extrább darabbal – címszavakban kutya, bútorszállító, 8 mm-es kamera, konzervdobozok – érkezik. És itt mutatják be a #200 lámpát is. A hónap dizájnere Fatér Mária.

 

Kattints a kuponra, nyomtasd ki, és irány a WAMP!

 

 

Exit mobile version