Öltözködjünk

Szarvasok és bogyók a nyakba

Sarkadi Fanninak egy fogtechnikusasztal segített elindulni az úton. Azóta pedig textilbogyókat és apró szarvasokat aggat a csajok nyakába. A Made in Hungary újabb tervezője.
Szarvasok és bogyók a nyakba
Made in Hungary – megfizethető dizájntáskák

A kezdetek

2009 nyarán léptem az önmegvalósítás mezejére. Egy nagyon kedves ismerősöm „válogatott felszólításainak” köszönhető, hogy megvettem azt a fogtechnikusasztalt, amely majd’ minden körülményt megadott ahhoz, hogy belevágjak.
Egy a Fogasházban tartott kiállítás-vásár kellett ahhoz, hogy megfogalmazódjon az a nagyon is nyilvánvaló gondolat, hogy én ezzel szeretnék foglalkozni, ameddig csak lehet!

Karácsonyi vásárok, majd 2010-ben a Gozsdu-udvarban tartott vasárnapi dizájnpiacok sikere lett a válasz arra, hogy jól döntöttem. Idén egy újabb fordulatot vesz a határok kitolása, de ez legyen a nyár meglepetése.

Szarvasok és bogyók a nyakba
Szarvasok és bogyók a nyakba

Szeretem, mert inspirál, inspirál, mert szeretem

A legmegkapóbb pillanat az, amikor egy tárgy gazdára talál. Sok ilyen mosolygós szemet őrzök az emlékezetemben. A jelenlét, a megmutatkozás vágya és a vegyes érzelmekkel teli alkotás időszaka az, amit nem cserélnék el semmivel.

Nektek, megfizethető áron

A munkáim nagyon vegyes közönséghez szólnak, pontosabban ez az amit tapasztaltam. A fiatal generáción túl az idősebb korosztály is bátran válogatott az ékszereim között. 🙂  Ha számszerűsíteni szeretném a termékeim materiális értékét, akkor azt mondhatom, hogy anyagminőségtől függően (textil, plexi, ezüst) 3000 és 10 000 forint közé esnek az árak.

Szarvasok és bogyók a nyakba
Szarvasok és bogyók a nyakba

Térkép

Budapesten, Szentendrén, Münchenben és márciustól Bécsben és Baselben is megtalálhatóak lesznek a munkáim. Hamarosan indul a Gozsdu-udvar már említett dizájnpiacának idei szezonja, melyen szintén részt veszek. Remélhetőleg külföldi vásárokon is lesz lehetőségem jelen lenni idén.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top