A legnagyobb melltartóbakik

nlc | 2012. Július 10.
A trópusi hőségben megpróbálunk a lehető leglengébben öltözni, arra viszont kínosan ügyelünk, hogy nehogy mellet villantsunk, így aztán egymást érik a nyári melltartóbakik.
A legnagyobb melltartóbakik

1. Pántvillantás

Pánt nélküli ruhához pánt nélküli melltartót kell választani. Ha nagy a melled és nem tart kellően a pánt nélküli fazon, akkor inkább hagyd ki a csőtopokat a gardróbodból. Ezek ugyanis csak akkor igazán csinosak, ha tényleg teljesen fedetlen a mellkas és a váll. Még akkor sem előnyös a melltartópánt-villantás, ha a pánton szuperszép kövek vannak. 

Tipp: A legjobbak a testszínű, pánt nélküli melltartók, azokat ugyanis minden színű ruhához felveheted. Lehetőség szerint olyan fazont válassz, ami belülről egy vékony szilikoncsíkkal van kibélelve, ez ugyanis megakadályozza, hogy lecsússzon. 

 

2. Szilikonpánt

Ha VIII. Henrik élne, biztosan nem úszná meg szárazon az, aki feltalálta a szilikonpántot. Annál kiábrándítóbb látvány ugyanis kevés van. Akkor már inkább látszódjon a pánt! A melegben a szilikon ráadásul odaizzad a bőrhöz, ami még tovább rontja a helyzetet. Sem felülre, sem a hátra nem használunk szilikonpántot, mert tényleg nem láthatatlan, bármennyire is ránk akarják erőszakolni a boltban. 

Tipp: Ha nem tudsz megszabadulni a pántodtól, akkor fotózd le magad pánttal majd pánt nélkül, ugyanabban ruhában. Ugye, hogy mennyivel szebb a csupasz váll? Vagy kérdezz meg egy pasit, tuti, hogy egy se lesz, akinek bejön a pánt. 

3. Trikóhoz trikófazont

Nyáron a legtöbben csak felkapnak egy bokszolófazonú trikót, egy kényelmes rövidnadrágot, és már rohannak is. Mi is pont így vagyunk vele. Arra viszont nem árt figyelni, hogy olyan melltartót válasszunk, ami hátul a trikó alatt záródik. A hát ugyanis csak akkor lesz igazán formás, ha a felsőrész hátának az ívét nem töri meg semmi. 

Tipp: Vagy tipikusan ilyen felsőrészekhez kitalált fazont viselj, vagy még egy lehetőség: megpróbálsz beszerezni egy olyan műanyag kapcsot, ami összefogja a hátad közepén a melltartódat. Ha ez sem jön össze, akkor próbálkozz biztostűvel is.

 

 

4. Melltartó kontra felsőrész 

Színes pólóhoz nagyjából bármilyen színű melltartót választhatunk, az már régen nem szabály, hogy egyezniük kell az árnyalatoknak. Egyre azonban érdemes figyelni, mégpedig arra, hogy a melltartó pántja ne legyen vastagabb a trikóénál, mert az nem túl elegáns. 

Tipp: Ha nem kapsz vékony pántos melltartót, vagy a mellméreted nem teszi  lehetővé, hogy olyat hordj, akkor inkább maradj a testszínűnél, az ugyanis a legkevésbé feltűnő megoldás.

 

 

 
5. Hátul mélyen dekoltált ruha

Ha a ruhád hátul mélyen dekoltált, akkor speciális melltartóra lesz szükséged. Ezeket hátul keresztben két pánt tartja majdnem a derekadnál, és középen a hasadon tudod őket összekapcsolni. Igen, jól gondolod, nem kényelmesek, de legalább nem látszódnak ki. A legjobban egyébként akkor jársz, ha ilyen ruha alá nem veszel melltartót.

Sokaknak nem is kell hátul dekoltált felsőrész ahhoz, hogy melltartót villantsanak, ők egyszerűen nem találják el a melltartóméretet, túl nagyot választanak, ami csúszkál a hátukon. 

Tipp: Ne véletlenszerűen vegyél melltartót, hanem próbálj fel több  fazont és méretet is!

6. Átlátszó szerelés

A boltokat elárasztották az átlátszó ruhák, és sokan a sztároktól lesik el a lehető legnagyobb bakikat. Áttetsző ruha alá mindig illik trikót/kombinét húzni, anélkül ugyanis túlságosan közönséges. Kivételt képez ez alól a strandruha, a fürdőruha ugyanis átlátszódhat. Ha a felsőd nem teljesen áttetsző, de nagyon világos a színe, akkor vegyél testszínű melltartót, ez látszódik ugyanis át a legkevésbé. 

 

 

 

 

Exit mobile version