Öltözködjünk

Itt a minden ruha alá passzoló melltartó

A zsinór segítségével magad állíthatod be, hogy mennyire legyen merész a dekoltázsod.

Egy konszolidált, gombos blúz alá, de akár egy mélyen kivágott alkalmi ruhával is hordható a Wonderbra márka új csodamelltartója. A cucc újdonsága abban a rugalmas, állítható zsinórban rejlik, mely a melltartó aljában fut: ennek segítségével szabályozható, hogy a fehérnemű mikor mennyire nyomja fel kebleket. 

Itt a mindenhez passzoló melltartó

 
Ha a zsinór ki van engedve, a melltartó az alapfunkcióját teljesíti, vagyis tartja a kebleket. Ha kissé összébb húzzuk, a dekoltázs is domborúbbá válik, de még mindig vállalható egy nappali szetthez, ha viszont teljesen behúzzuk a zsinórt, klasszikusan érzéki, „felpolcolt” melleket kapunk. Vagyis ugyanaz a melltartó bármilyen öltözékhez – amiből pántja nem lóg ki – bevethető. 

A fehérneműt az Egyesült Királyságban a napokban dobták piacra, az ára 25,50 font, azaz nagyjából 9000 forint. Természetesen bugyi is kapható hozzá, további 10,50 fontért, azaz 3700 forintért. A szett egyelőre csak ebben az egyféle színben kapható.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top