Öltözködjünk

Bűnözés a póló alatt, avagy a legnagyobb melltartóbakik

A szilikonpánt halálos bűn, lógó mellekre pedig kötelező a melltartó. Melltartóbakik a-tól, z-ig. Daniella újra kiakad.

Nem először akadok ki a nők melltartó-viselési szokásain. Időnként valahogy mindig belefutok egy-egy olyan csajba, aki nincs tisztában a melltartó funkciójával, és ha a cicifix nem jó, vagy túl látványos, esetleg hiányzik, akkor lehet a szett akármilyen elegáns, maximum is csak 2 pontot adhatunk érte a 10-ből.

Ha lóg, akkor nincs mit tenni

A melltartó nem a szett kiegészítője, nem azért hordjuk, hogy a ruháinkat feldobjuk vele, hanem azért, hogy ne legyen közszemlére téve a mellünk, esetleg formába hozza dekoltázsunkat. És ez az utolsó funkció az, amit sok nő valahogy elfelejt, és lógó mellekkel is gond nélkül kimegy az utcára. Nem azt mondom, hogy a megereszkedett mellel bármi gond is van, hanem azt, hogy ha a gravitáció már kikezdte a kebleket, akkor legalább a látszat kedvéért vegyük fel vele a harcot, és bizonyos kor után igenis hordjon minden nő melltartót. Persze ha valakinek 75 évesen is úgy állnak a mellei, mint Miranda Kerrnek, akkor a cicifixmentes lét teljesen megengedett, de Jane Fondán kívül más ilyen nőt nem ismerek.

Szilikonpántot soha

A szilikonpánt feltalálója súlyos büntetést érdemelne, nála már csak annak kéne jobban megfizetni a bűneiért, aki fel is veszi. És sajnos még mindig vannak bőven. Bár az jó hír, hogy egyre ritkábban futok bele a szilikonborzalomba, és még annál is ritkábban látok strasszokkal díszített változatot. De a jelenség sajnos még mindig létezik. Egyszer és mindenkorra szögezzük le, a szilikonpánt hordhatatlan, és aki nem tud pánt nélküli fazont hordani, az inkább ne hordjon pánt nélküli ruhát sem. Háborogni persze ér, hogy könnyen beszél, aki deszka, és 70 B-s a melltartója, de érdemes egymás mellé állítani két nagy mellű csajt, az egyiket szilikonpántos melltartóban, pánt nélküli ruhában, a másikat pedig egy pántos ruhában, hagyományos melltartóval. Bármibe fogadni mernék, hogy az utóbbi győzne.

A melltartó nem kiegészítő

Bár Geri Halliwell szerint a melltartó a szett szerves részét képezni, én vitatkoznék vele. Vannak ugyan olyan darabok, amelyeknél nem gond, ha kivillan, de a legtöbbször kimondottan közönséges látvány. Sejtetni, ér. Egy áttetsző muszlinblúznál például nem rossz, ha átlátszódik a melltartó, de egy kivágott hátú vagy mélyen dekoltált ruha esetében ez már ciki és nem szexi.

Daniella kiakad a melltartókon
Daniella kiakad a melltartókon

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top