Dívák és utcalányok: így öltöztek a világsztárok az év divateseményén

Megyeri Nikolett | 2014. Május 06.
Múlt századi glamúr és némi bordélyházi hangulat jellemezte az idei MET-gálát, ahol Victoria Beckham összeöltözött Rihannával, Lupita Nyong'o szokatlanul mellényúlt a szettjével, Kristen Stewart pedig szakadt volt, mint mindig.

Hétfő este rendezték meg New Yorkban a világ egyik legrangosabb divateseményét, a MET-gálát. A résztvevőknek minden évben más dress code szerint szerint kell felöltözniük: az idei gálával a legendás divattervező, Charles James előtt tisztelegtek, aki a múlt század 40-es, 50-es éveiben az Egyesült Államok egyik legfontosabb sztártervezője volt. Az esemény 2014-es dress code-ja hivatalosan: white tie és kitüntetések volt. 

 

Blake Lively púderrózsaszín, flitteres Gucci ruhájában maga volt a kifinomultság és a glamúr.

 

 

Suki Waterhouse brit modell – Bradley Cooper jelenlegi párja – nagyon betalált ezzel a habos Burberryvel.

 

 

Reese Witherspoon azon kevesek közé tartozott, akik élénk színű ruhát választottak az eseményre. És milyen jól tette!

 

 

Dita von Teese glamúrmodell és táncosnő a produkcióival, megjelenéseivel a múlt század 30-as 40-es éveit idézi, így ha valakinek, neki tényleg “munkaköri kötelessége” volt tökéletesen kinézni ezen a gálán. És íme!

 

 

Idina Menzel énekes-színésznő, a Jégvarázs híres betétdalának előadója stílszerűen jégkirálynőnek öltözött. A legpozitívabb értelemben véve.

 

 

Monica Bellucci teátrális, vörös csipkekölteménye olyan kreáció, amit tudni kell viselni. Az olasz díva pedig nagyon is tudta. Pontosan így kell lelket adni egy ruhának.

 

 

Beyoncé akár nagyon mellé is foghatott volna ezzel az enyhén köntösszerű estélyivel. Be kell azonban látni, hogy nem tette.

 

 

Victoria Beckham nemcsak a férjével öltözött össze ezen az estén…

 

 

… de Rihannával is.

 

 

Sarah Jessica Parker monokróm estélyijének uszályán ott díszelgett a tervező, Oscar de la Renta aláírása is. Pontosan ez volt, ami elrontotta. Illetve a méretben nem egészen passzoló kesztyűk.

 

 

Cara Delevingne kijátszotta a maszkulin kártyát, és nadrágban érkezett.

 

 

Lupita Nyong’o-nak általában bérelt helye van a legstílusosabban öltözöttek listáján, ám ez a szett – az érzékelhető szándék ellenére – most nem jött össze.

 

 

Michelle Williams úgy festett ebben a ruhában, mint akinek nem volt ideje az eseménynek megfelelően átöltözni, ezért abban jött, ami épp rajta volt.

 

 

Kirsten Dunst valamilyen egészen érthetetlen oknál fogva úgy vélte, hogy ez Halálcsillaggal díszített ruha megfelelő lesz erre a gálára.

 

 

Katie Holmes ruhájának a színe sem volt épp telitalálat, ám még ez volt vele a kisebbik gond.

 

 

Shailene Woodley mintha csak nem tudott volna dönteni, hogy melyik ruháját vegye fel, és végül felvett volna mindegyikből egy darabot.

 

 

Kristen Stewartnak voltaképpen az egyik védjegye, hogy pocsékul öltözködik. Ezúttal azt mutatta be, hogyan lehet Chanelben is egészen szakadtan kinézni.

 

 

Kate Upton becsempészett némi autentikus, múlt századi, bordélyházi hangulatot az eseményre.

 

 

Rita Orának pedig sikerült mindenkit alulöltöznie és a biztonság kedvéért még villantania is.

Exit mobile version