10 dizájnos nyári holmi magyar tervezőktől

nlc | 2017. Július 01.
A Szabadság hidas szoknyától az ananászos zokniig. Magyar tervezők nyári kollekcióiból válogattunk izgalmas darabokat.
2017 nyarán néhány hétvégén újra birtokba vehetik a budapestiek a Szabadság hidat! A Szabihíd projekt, egy olyan urbanisztikai, köztérfejlesztési kísérlet, ahol a 2016-os frenetikus, önszerveződő és spontán hídfoglalást megpróbálják a városi mindennapok részévé tenni.
10 izgalmas nyári holmi magyar tervezőktől
Camou
A CAMOU digitális printekkel ellátott vonalának középpontjában az idei nyáron a víz, vízpartok, azok élővilága, tengerek, a Balaton, a Duna és persze az elmaradhatatlan budapesti szcénák jelennek meg. Természetesen a Szabihíd sem maradhatott le! Emellett a természetes alapanyagokra épülő szitázott kollekció is szerepet kap.
Manapság a táskák kiemelkedő helyet foglaltak el a kiegészítők körében, hiszen táskára szinte mindig szükségünk van, éppen ezért nagyon nem mindegy hogy milyen minőségű, mennyire kényelmes és egyben praktikus is egy darab!
Bibiart Bags

A Bibiart Bags tavaszi-nyári kollekciójának központi termékei a minimalista, nőies háti táskák, amiket a csillogós, hologramos részletek tesznek különlegessé és divatossá. Ezek a különleges modellek garantáltan a nyári ruhatár alapdarabjai lesznek!

A L’arbre design 2017 februárjában alakult márka, amit egy magyar házaspár keltett életre. Mind a ketten régóta érdeklődnek a kézművesség iránt, rajonganak a fából készült termékekért, ezért kezdtek el ezzel az alapanyaggal dolgozni.

L’arbre design
Ékszereik 100%-ban kézzel készülnek budapesti műhelyükben a fa és az ékszergyanta csodálatos kombinációjából.

Az MZF márka alapvetően sportos stílust képvisel, a hétköznapok dolgozó embereit hivatott kiszolgálni.

MZF
Képes kapcsolódó cikkek: Magyar divattervező ruhájában nyaralt Beyoncé – fotókTörlésSzerkesztés

A tervezésnél ezért fő szempont a hordhatóság, a kényelem, a bőrbarát és időjárás-kompatibilis anyagok. 2017-es nyári kollekciójuk lágy esésű anyagokból kellemes nyári viselet a forró napokra és a hűvösebb estékre egyaránt.

A Ducsai.Leather.Goods márka ez alkalommal a férfiaknak szóló kínálatot erősíti. A márkára jellemző különleges anyagtársítások a nyári szezonban egy különösen strapabíró vízlepergető és UV-álló vászonnal egészülnek ki. Így a könnyed nyári viselethez is illeszkednek a bőrrel kombinált táskák.
Ducsai.Leather.Goods
A letisztult, praktikus és stílusos férfi aktatáskákat 3 színvariációban tudjátok beszerezni. A nő vásárlókat továbbra is a variálható FOLDED táskával várják, ráadásul most új színekből válogathattok.

Győri Eszter és Varga Gyöngyi közös márkája, a NISE’ Design ékszerei minden nyári öltözéket feldobnak élénk színeikkel és anyagaikkal. A fülbevalók és nyakláncok az ezüst, a műgyanta és a fa párosításából jönnek létre geometrikus és organikus formák társításával.

NISE’ Design
A geometrikus elemeket az art deco, illetve az art nouveau vonalvezetése, az organikus vonalat pedig a víz és a szárazföld kapcsolata ihlette. A különleges ékszerek szinte minden alkalomhoz jól illenek, a hétköznapi és az ünnepi viselethez is. 
A Lazlo Fashion limitált szériás Cactus ruhái az újrahasznosítás jegyében készültek.
Lazlo fashion
Minden egyes darab világmárkák megmaradt varrodai hulladékanyagából készül, vagyis ami máskor a szemétben landolna, most ruhaként él tovább. Éppen ezért egyszeriek és megismételhetetlenek!

A NISE’ Design egy budapesti manufaktúra, ahol a minőséget és az egyediséget előtérbe helyezve készítik a szemüvegeket. A fa és acetát találkozása olyan egyedi kombinációt eredményez, mely még érdekesebbé teszi ezeket a “hibrid” modelleket.

Concept eyewear
A felhasznált nemes fa furnérok és az egyenesen Olaszországból érkező (Mazzucchelli) acetátok színe és mintázata rendkívül változatos, így a napszemüvegek és optikai keretek sokfélesége garantált!

Ebben az időszakban jól esik otthonunkat is felfrissíteni néhány mutatós darabbal. A Lantos Judit Kerámia fittyet hány a megszokott sémákra, a porcelán lehet szürke, zöld, kék vagy akár lila, míg az agyag fehérré válik, de csak azért, hogy még jobban kiemelje a felületén elomló lágy akvarell-szerű színeket!

Lantos Judit Kerámia
Judit munkáit elsősorban a letisztult, olykor humoros design, illetve a 60-as, 70-es éveket idéző színes retro tárgyak jellemzik, amelyek finom faktúrájukkal, elegáns pasztell tónusaikkal egy hétköznapi étkezést is különleges élménnyé tesznek. Kerámiái a minden lakásba illő szolid daraboktól egészen az extrém kiegészítőkig terjednek.

A Nebouxii Socks legújabb kollekciója 6 db zokniból áll, melyek mintái mindenki által jól ismert nyári témákat dolgoznak fel: burjánzó dzsungel, flamingók, sivatagi kaktuszok és színes egzotikus déli gyümölcsök.

Nebouxii Socks
A zoknik ezúttal nem párban kaphatók, hanem együtt lehet megvásárolni a 6 darabot, melyeket úgy terveztek meg, hogy bárhogyan párosíthatók legyenek.
Exit mobile version