Luxusházat vásárolt édesanyjának Beyoncé

nlc | 2013. Január 23.
Less be te a popénekesnő édesanyjának pazar új otthonába!

Amerikai sajtóértesülések szerint Beyoncé a texasi Houston közelében vásárolt luxusingatlant divattervező édesanyjának, Tina Knowlesnak.

 

Az elegáns villanegyedben álló 2322 négyzetméteres kúriában többek között 6 hálószoba, 16 fürdőszoba, impozáns nappali, négy konyha és étkező, edzőterem, moziterem és játékszoba, a kertben jacuzzi, úszómedence és nyári konyha is található.

Az enteriőr kimondottan pazar, barokkos stílusú. A helyiségek javarészt antik bútorokkal vannak berendezve, a felületeket márvány és gránit borítja, a helyiségeket freskók, aranyozott stukkók és faragott oszlopok díszítik, és persze kandalló is van, majdnem minden helyiségben.

Az épületben több külön lakosztály áll rendelkezésre, így ha például az énekesnő a családjával az édesanyjánál alszik, kényelmesen elférnek majd.

A luxusingatlan igazi alkalmi vétel volt Beyoncé számára, ugyanis eredetileg 20 millió dollárért hirdették meg három évvel ezelőtt, a sztárnak viszont „mindössze” 5,9 millió dollárért – vagyis nagyjából 1,3 milliárd forintért – sikerült hozzájutnia.

Keressük 2013 bloggerináját!

Rendszeresen megmondod a magadét, vagy tippeket, ötleteket adsz másoknak a blogodban? Jelentkezz, vagy jelölj másokat, hogy közösen megtaláljuk 2013 legjobb női bloggerét! Bővebben itt olvashatsz a Nők Lapja Café és a Caféblog bloggerversenyéről.

 

Exit mobile version