Sztárok

Ilyen az élete Beyoncé ma egyéves lányának

Ma ünnepli első szülinapját Beyoncé és Jay-Z kislánya, Blue Ivy Carter. Megnéztük, hogy a máris világhírű csöppségről mennyi szenzációs hír látott napvilágot az elmúlt 12 hónapban.

Beyoncé és Jay-Z világsztárok: szépek, sikeresek, és mindketten milliomosok. Az, hogy a házaspár első gyermekének születését óriási közfigyelem fogja követni, szinte előre borítékolható volt. Az énekesnő terhességéről szóló twitteres bejelentése rekordot döntött, de már az „álhasával” kapcsolatos 2011-es találgatások is hatalmas port kavartak bulvárberkekben. De lássuk a tényeket, és a 2012. január 7-én Blue Ivy Carter néven, a New York-i Lenox Hill Kórházban született kislány kiváltságos életének eddigi legfőbb, egyúttal legelképesztőbb mozzanatait!

Blue Ivy elmúlt egy éve képekben, itt!
Blue Ivy elmúlt egy éve képekben, itt!

11.
A név
Erős indítással Blue Ivy főceleb szülei már születése után levédették elsőszülöttjük nevét. Január 26-án érkezett meg a hírhedten karriertudatos Beyoncé és Jay-Z kérelme az Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegy Irodájába, így övék a jog, hogy Blue Ivy neve alatt a jövőben egy egész sor babakocsit, babakozmetikumot és egyéb terméket forgalmazzanak.

10.
Kibérelt emelet
A baba születésekor számtalan hír látott napvilágot arról, hogy a gazdag sztárpár mennyi kellemetlenséget okozott a többi kismamának, kispapának, valamint látogatóiknak a kórházban. Állítólag Jay-Z egy egész vagyont (1,3 millió dollárt) fizetett egy teljes kórházi emeletrész kibérléséért, és mialatt a vele várakozó rokonoknak és barátoknak rengeteg bort és finomságot rendelt, addig biztonsági őrei túlzott óvatosságukkal az őrületbe kergették a többi kórházi látogatót.

9.
Pici lány, gigasztár barátok
Blue Ivy születésének nem csak a szülők és rokonok örültek. Beyoncé menő baráti köre a szülőkkel együtt lelkesedett az új családtagért, és elragadtatásuknak nemcsak twitteres, Blue Ivyról szóló rajongó bejegyzésekkel adtak hangot, hanem sokan drága ajándékokkal is. Gwyneth Paltrow például egy több mint 1000 dolláros Bugaboo Cameleon babakocsival „látta el” a kislányt.

További képek, itt!
További képek, itt!

8.
A legmenőbb babaszoba
Beyoncé kislánya állítólag sztármércével mérve is elképesztő luxusban él. Babalakosztályában 3500 dolláros dizájnbölcső, limitált szériás, 600 dolláros kristályos hintaló, márkás ruhák tömkelege, drága bútorok és kiegészítők sorakoznak.

7.
Egy baba, hat dada
Nem kérdés, hogy az énekesnő csakis a legjobbat szeretné kislányának, de hogy abból is hatot? A sztár fél tucat szakképzett dadát alkalmazott, akik közül egyszerre kettő mindig a pici mellett van, és óránként cserélik Blue Ivy pelenkáit.

6.
Minimúzsa

Apu szeme fénye alig volt egyhetes, és már részt vett a családi bizniszben. Rapper édesapja a Glory című számba dolgozta bele a kislány gügyögését, de a baba a szövegben is helyet kapott. Jay-Z nemcsak közreműködőként, hanem múzsaként is tekint lányára, akiről a dalszövegben azt írja: „Baby, kékre festem az eget, Életem főműve vagy, Te vagy a büszkeségem.”

5.
Közszemlére tett cuki családi fotók

A celebvilágban szokatlan módon a szülők nem adták el súlyos dollármilliókért kislányuk első fotóját, hanem maguk osztottak meg a négyhetes Blue Ivyról Twitteren képeket a családi albumból. A páros azóta is meglepi olykor rajongóit egy-egy újabb, meghitt felvétellel a hajas babájukról.

4.
Csúcsszuper és biztonságos luxusjárgány

A kislány akaratán kívül elűzte a családi háztól szülei addigi kedvencét, egy Maybach luxusautót. Születése után a sztárpár egy egymillió dolláros Mercedes furgonra ruházott be, amit igényeikhez és a baba szükségleteihez alakított ki nekik a gyártó, hogy a kis Blue Ivy biztonságosan és kényelmesen utazzon.

3.
Ringatózás a jachtokon

Blue Ivy a 12 hónap alatt kivételezett helyzetéből adódóan már többször is ringatózhatott álomba luxusjachton, miközben tengeri sós levegőt szippantott. Carterék családi fotói és a paparazzik képei alapján a híres família előszeretettel pihen luxushajókon, így míg számos elalvással küzdő babával legfeljebb egy közeli autós altatótúrára indulnak szülei, ők tengeri ringatással kényeztethetik kisbabájukat.

Beyoncé lánya VAK2.
Saját bébilakosztály a kosárlabda-stadionban

Az egyik legfrissebb, Blue Ivyhoz kapcsolódó hír, hogy sportrajongó édesapja egy tökéletesen felszerelt luxusbabaszobát alakíttatott ki számára kedvencei, a Brooklyn Nets stadionjában, hogy míg szülei a kosarasoknak szurkolnak, addig ő békésen pihenjen vagy játsszon a VIP-helyiségben.

1.
Anya-lánya divat

Megszoktuk, hogy Beyoncé csakis a legmárkásabb, drága ruhákat viseli, s ezt úgy tűnik, lánya öltözködésére is kiterjeszti. Még egy laza New York-i sétához sem aprózza el a dolgokat, a két hónapos Blue Ivyra például Marc Jacobs aranypapucsot adott, de láthattuk már olyan fotót is róla, amikor a kislányt egy drága, valódi szőrme hordozóerszénybe bugyolálta.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top