Baba

Hat bébiszitter gondozza Beyoncé kisbabáját

Nem tudjuk, hogy különböző műszakban dolgoznak-e, és sajnos arról sincs infó, hányan vigyáznak a gyerekre egyszerre. Ami biztos: Amerika első számú celebbébijének hat bébiszittere van.

Hat bébiszitter gondozza Beyoncé kisbabájátÚgy tűnik, az énekesnő és párja továbbra sem bízzák a véletlenre nemrég született kislányuk, Blue Ivy testi-lelki jólétét: a legújabb hírek szerint ugyanis nem kevesebb, mint hat bébicsősz áll készenlétben a gyerek mellett. Erről a sztárcsalád egy közeli ismerőse nyilatkozott nemrég az In Touch magazinnak. A barát azt is elmondta, hogy Ivy popsiját óránként teszik tiszta pelenkába.

A néhány hetes kislányt már több tízmillió forint értékű csecsebecsével halmozta el apukája, Jay-Z. Az utolsó, amelyről beszámoltunk, egy arany hintaló volt, körülbelül 14 millió forint értékben. Most pedig állítólag gyémánt fülbevalót és karkötőt is vett legféltettebb kincsének a sztárapuka, aki hazája valamennyi, milliárdos szülőtársát megszégyenítő összegeket költ a gyerekére.

Egyébként azt is el tudjuk képzelni, hogy Beyoncé férje a bébiszitterállásra pályázó csinos jelentkezők közül egyszerűen nem tudott választani, ezért inkább felvette mindet – majd jók lesznek valamire…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top