5 tipp, hogyan csinálj helyet az irodádnak otthon

nlc | 2016. Január 11.
A legtöbb lakásban nincs külön iroda vagy dolgozószoba. Általában a nappalinkban vagy a hálószobánkban kell helyet találnunk az íróasztalnak, és ez nem megy mindig könnyen. Ehhez mutatunk most néhány ötletet.

Ha sokat tanulsz vagy dolgozol otthon, fontos, hogy megtaláld azt a helyet, ahol kényelmesen és hatékonyan tudod végezni a feladataidat. Ha nincs sok helyed, akkor is találhatsz szuper trükköket, hogyan illeszd be a komplett irodádat a térbe. Íme:

1.

Egy falra szerelhető konzolos megoldással olyan mintha nem is lenne külön íróasztalod, teljesen belesimul a nappaliba. Mégis minden elfér rajta, és még jól is néz ki.

2.

Ha csak a laptopoddal akarsz leülni valahova, egy félkör alakú asztalnak szinte bárhol találhatsz helyet, és nagyon bájosan is mutat.

3.

Egy kis kompakt íróasztalra nem könnyű rábukkanni, de ha mégis megtaláltad a megfelelőt, jól mutathat a kanapé mellett.

4.

Még az ablakpárkány is szolgálhat asztalként, ha elég széles. Ha alapból nem az, egy méretre vágott bútorlapot is illeszthetsz az ablak elé.

5.

Egy falra erősített kis asztallap a legjobb megoldás helyszűkére. Ha kedveled a minimáldizájnt, ez a neked való megoldás.

Forrás: Apartment Therapy

Exit mobile version