Ismerd meg az idei ősz legütősebb lakberendezési trendjeit!

nlc | 2016. Szeptember 26.
Ősszel nem csak a ruhatárunkat, a lakásbelsőnket is a legújabb trendek szerint újíthatjuk meg. Lássuk, a 2016-os ősz legütősebb dekortrendjeit!

 Aki komolyan veszi a trendek változásait, az nemcsak a ruhatárába csempészi be az egyes szezonok kulcsdarabjait, hanem a lakásába is. Az ősz remek alkalom, hogy feldobjuk a megszokott enteriőrt, és beújítsunk valami izgalmas kiegészítőt a legújabb trendek útmutatásait követve. Most megtudhatod, milyen ütős trendek hódítanak idén ősszel a lakberendezésben. Íme:

1. Amerikai farmstílus

Nehéz, rusztikus bútorok és fa fa hátán teszik meleggé és kényelmessé az őszi otthonokat.

2. Szőnyegre szőnyeget

Ősszel imádunk rétegesen öltözködni – ez a trend pedig bekúszott a lakásokba is, ahol a különböző mintájú és anyagú szőnyegek tökéletesen megférnek egymáson.

3. Natúr natúr hátán

Idén ősszel nem létezik olyan, hogy túl sok neutrális szín. A bézs, a fehér és a szürke minden mennyiségben elfér az otthonodban.

4. Fémes csillogás

Bronz, arany, ezüst – bármilyen fémes kiegészítő, vagy akár bútor is jöhet. Különösen izgalmas, ha a hideg fémeket meleg fával kombinálod.

5. Pihe-puha anyagok

Műszőrme párnák, kötött takarók – a lényeg, hogy minél melegebb és puhább anyagokba burkolózzunk.

6. Matt fekete

A modern dizájn kedvelőinek igazi kincs bármi, ami matt fekete színben tűnik ki a lakásból.

7. Antik szőnyeg – a konyhában

Az antik szőnyegek nemhogy kimennének a divatból, hanem a lakás egyre több helyiségét uralmuk alá hajtják. A konyhát remekül feldobja majd egy antik vagy keleti szőnyegcsoda.

Forrás: Popsugar

Exit mobile version