Otthon

2016-os trendek a lakberendezésben

Kezdeném azzal, hogy nem hiszek a lakberendezési trendekben. Hogy miért adtam akkor ezt a címet a posztnak?

Például az év színe őrület miatt… A divatban látom értelmét, de a lakberendezésben annyira nem érzem, hogy lenne létjogosultsága. Na mindegy, nem is erről akarok írni. Szóval az Elle Decor sorol fel az oldalán 10 trendet, ezekből szemezgettem, bár hozzátenném, hogy a legtöbb egyáltalán nem új, hanem évek óta létező jelenség.

Azt írják, hogy a konyháknál most sokkal inkább egy eklektikus, személyesebb megjelenés lesz a trend. A sterilitás helyett sokféle anyaghasználat jellemzi, mint itt a régi fa, vintage szőnyeg, fényes pult. Aki rendszeresen olvas, az tudja, hogy nálam már sok éve ilyen a tökéletes konyha, szóval én örülök neki.

2016-os trendek a lakberendezésben

 

Szintén nem olyan nagy újdonság, hogy különböző szekrényelemek jelennek meg együtt, pl. a felső-alsó elem más színű, vagy akár más stílusú. Azért vigyázzunk, könnyen mellé lehet nyúlni, és én konyhaszekrénynél továbbra is azt vallom, hogy a kevesebb több, legyen egyszerű és időtlen darab. Továbbá menő a fekete rozsdamentes acél. Tényleg jól néz ki, de gyanítom, hogy minden apró nyom meglátszik rajta. Ahol koszos kis mancsok vannak, ott nem ajánlom, és most nem kutyákra gondolok:

 

2016-os trendek a lakberendezésben

 

A folytatásért kattints az Otthonkommandó caféblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top