Ilyen gyerekszobákban laknak a milliárdosok gyerekei – fotók

nlc | 2017. Január 21.
Amikor a pénz nem számít...

Egy dúsgazdag amerikai család 70 000 dollárt, vagyis mintegy 19 millió forintot fizetett ki Dahlia Mahmood belsőépítésznek, hogy tervezze meg ezt a hercegnős szobát a kislányuknak.

A dizájner méregdrága gyerekszobák tervezésére specializálódott, és bizony nem panaszkodik, ugyanis az általa nyújtott szolgáltatásra nagyon is van igény.

Egy másik, kétéves kislánynak 200 000 dollárért, vagyis közel 54 millió forintért csináltattak luxusgyerekszobát a szülei. Két évvel később aztán újból hívták a lakberendezőt, mivel a kislány már négyéves lett, és megváltozott az ízlése, így a szobáját is teljesen újra kellett tervezni.

A tervező elárulta: van olyan gyerekszoba, ahol csak a szőnyeg 20 000 dollárba kerül.

“Ha Walt Disney képes volt olyan egyedit alkotni, amit a világ minden táján a gyerekek és a felnőttek egyaránt csodálnak, akkor én is képes vagyok” – jelentette ki magabiztosan Mahmood.

A nő egyébként saját bevallása szerint a legjobban azt szereti a munkájában, amikor a kliensek és gyermekeik először meglátják az elkészült szobát, és örömkönnyekben törnek ki.

Persze a szülők nemcsak lánykáikat, de fiaikat is előszeretettel kényeztetik el luxuskategóriás gyerekszobával, mely lehet például tengeralattjárós vagy repülős témájú.

Forrás: Daily Mail

Exit mobile version