5 lakáskiegészítő, amin a lakberendezők is spórolnak

nlc | 2017. Február 20.
Azt gondolnád, a hivatásos lakberendezők és dizájnerek otthonai teli vannak egyedi tervezésű, méregdrága darabokkal? Az igazság pont az ellenkezője: ők tudják csak igazán, miken lehet okosan és stílusosan spórolni!

 A bútoráruházak és dekorboltok tökéletesen dizájnolt polcai között járva könnyű elcsábulni, hogy telipakoljuk a kosarunkat egy újabb pohárkészlettel, vagy a legújabb mintás törölközőkkel és lakástextilekkel. A lakberendezők viszont sosem esnek ebbe a hibába: pontosan tudják, hogy milyen apróságokra nem érdemes sok pénzt költeni. Íme, 5 lakáskiegészítő, amin ezután te is spórolhatsz!

1. Beltéri növények

Kár egy szobanövényre sokat áldozni, hiszen ha ne adj’ isten két hétnél tovább nem él, még szomorúbb leszel!

2. Törölközők

Minőségi törölközőket nem csak vagyonokért lehet venni. Inkább több legyen, mint pár méregdrága!

3. Kiságy

Sokat csak az örök darabokra érdemes költeni – a kiságy pedig nem az. Ugyanakkor szuper alkalom rá, hogy egy egyedi, használt darabra bukkanjunk, vagy megcsillantsuk barkácstehetségünket!

4. Díszpárnák

A díszpárnák, vagyis a huzataik a legegyszerűbben variálható dekorációs elemek. Ezért, mivel egy huzat lehet, hogy csak egy szezonig tart, nem éri meg sokat költeni rá.

5. Galériafal

 Szeretnél egy galériafalat? Nagyszerű, ám semmiképp se erőltesd a dolgot! Ne vásárolj csak azért kereteket és képeket, hogy tele legyen a fal – inkább csak akkor költs, ha valami tényleg megragadott.

MyDomaine

Exit mobile version