Ezeket a feng shui szabályokat minden otthonban be kellene tartani

nlc | 2018. Február 21.
Ha szeretnénk kicsit odafigyelni otthonunk energiáira, jó ötletnek tűnhet betartani néhány alapvető feng shui szabályt. Megmondjuk, hova rakd az ágyadat, és milyen színnel érdemes kifesteni a gyerekszobát!

1. Soha ne rakj tükröt a bejárati ajtóval szemben

Ugyanis így minden jó energia visszapattan róla, ami szeretne betérni az otthonodba…

2. Vigyázz a tűzhelyre!

A feng shui szerint a tűzhely a jó szerencsét hozhat a pénzügyekben, épp ezért mindig tartsuk tisztán, és bánjunk vele tisztelettel!

3. Semmi kütyü a hálószobában

Ez egyébként nem csak a feng shui nézete szerint jó ötlet. A mobiltelefonok, laptopok és tabletek vibráló, negatív energiákat hoznak a hálószobánkba, ahol pedig pihentető, nyugodt atmoszférára lenne szükségünk.

4. Ágyat sose helyezz ajtóval szemben

Hacsak nem akarod, hogy fejbe vágjanak a beáramló energiák!

5. Gyerekszobát csak visszafogottan

A feng shui azt mondja, kerüljük a túlságosan élénk, harsány színeket a gyerekszobában, mivel azok túltelítik energiával a picik szobáját, amitől zaklatottak lehetnek a gyerekek.

6. Mindig zárd a fürdőszobád ajtaját!

Egyszerűen azért, mert a fürdőszoba energiája… hát, nem túl jó. És nem akarod, hogy ez terjengjen az egész lakásban. Már a rossz energia, ugye.

7. Tiszta asztal, rendes ház

Az étkezőasztal a család, az otthoni szeretet szentélye. Azt szeretnénk, ha az emberek körbeülnék, hogy együtt tölthessük az időnket – szóval ügyeljünk rá, hogy mindig makulátlan legyen!

8. Növények, növények, növények

Feng shui alapszabály: ha üresen álló sarkot látsz a lakásban, azonnal tegyél oda egy szép, zöldellő növényt!

 

PureWow

Exit mobile version