Otthon

Ezeket a feng shui hálószobatippeket próbáld ki, ha élvezetesebb szexuális életre vágysz

A tökéletes harmóniáért és intimitásért tenni kell. Például a feng shuival.

A feng shui ősi, kínai művészete és tudománya segít megérteni környezetünket, és harmóniában élni vele. Amióta világ a világ, az emberek megfigyelik a természetet és a őket körülvevő környezetet, és azt, hogyan hatnak rájuk a külső hatások. Most, a közelgő Valentin-nap előtt és alatt is érdemes kipróbálni és bevetni ezeket a feng shui elveket, hogy a hálószobád a pihenés, az intimitás és a harmonikus kapcsolat tökéletes helye legyen. 

Hadd áradjon a Csí

Ne zsúfold tele a szobát rengeteg bútorral vagy azokban roskadozó, temérdek ruhával. A lényeg a szellős, rendezett tér.

Elégítse ki mind az öt érzéked a szoba

A hálószobának olyannak kell lennie, mint egy biztos menedéknek, ahova egy hatalmas vihar után betoppanva, elégedetten érkezel meg. Ám az összes érzékszervednek szüksége van a jóra, így érdemes mindegyikre odafigyelve berendezned a hálót. Helyezz el benne érzéki vagy megnyugtató anyagokat, puha szőnyegeket vagy bolyhos párnákat és paplanokat. Használj illóolajakat és gyertyákat, hogy az orrodat is kényeztesd. Legyen kényelmes a pizsamád vagy a melegítőd, de lapuljon a fiókban egy  bársony- vagy egy selyemköntös, esetleg kombiné is. 

Forrás: Tumblr.com

Kerüld a negatív energiákat

A rendetlenség, a szennyes ruhák szétdobálása, a gyűrött, piszkos ágynemű mind negatív energiákat eredményez, ezekre ügyelj, hogy elkerüld őket.

Az ágy elhelyezése

Ez kulcsfontosságú a feng shuiban. Ügyelj arra, hogy az ágy soha ne az ajtóval szemben, illetve közvetlenül az ablak alatt legyen. ehetőség szerint rendelkezzen az ágyad fejtámlával, hogy szó szerint segítsen támasztani. Emellett a fejtámlák formájának megválasztásával is törekedhetsz a harmónia elérésére, főleg úgy, ha az a születésed szerinti elemedhez igazodik.

A hálószoba nem a dolgozó

A hálószobában nincs helye az irodának. Egy kreatív sarok még elmegy, de vidd túlzásba, mert az intimitás kárára válhat.

Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top