Otthon

Fengsujtippek a hálószobába a jobb szexért

Ha felpezsdítenéd a szexuális életed, rendezd át a hálód a fengsuj szerint!

 A fengsuj ősi művészete és tudománya segít megérteni a környezetünket, és harmóniába kerülni vele. Ha a fengsuj szabályait a hálószobánkra is alkalmazzuk, az intimitás, a nyugalom és a kapcsolatteremtés mennyországát varázsolhatjuk belőle, amivel a szexuális életünk is csak jól járhat!

Feng shui tippek a hálószobába a jobb szexért

1. Adj teret a csínek

Hagyd szabadon áramolni az energiát a szobában, ne ütközzön lépten-nyomon akadályba! Hogy ez mit jelent? Tarts rendet!

2. Minden érzéket elégíts ki

Finom illóolajok vagy frissen mosott ágynemű a szaglásnak, gyönyörű textilek a szemnek, puha tapintás a kéznek… a hálószobádban szóljon minden részlet az érzékiségről! 

3. Találj helyet az ágynak

Az ágy helyének megválasztása döntő fontosságú. A legjobb, ha a fejed mögött fal van, az oldalánál valamilyen asztal, és a lábánál egy pad, vagy kanapé. Ne tedd az ajtóval egy vonalba, vagy ablak elé az ágyat.

4. Találj egyensúlyt maszkulin és feminin között

Ne legyen se túl habos-babos rózsaszín, se teljesen szürke, minimalista a hálószobád! Hozd egyensúlyba a jint és a jangot: a nőies kiegészítőket ellensúlyozd letisztult darabokkal. Így a partnereddel is jobban meglesz az egyensúly.

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top