5 mesés májusi virág esküvőre, szülinapra

nlc | 2020. Május 05.
Különleges májusi virágokat hoztunk, amelyekből csodaszép csokrok készülhetnek. Felejtsd el a rózsát!

Egyszerű asztaldísztől, az esküvői csokorig! Májusban már számos csodaszép, színes virágból válogathatunk. Nem kell leragadni a rózsánál, néha pont a hétköznapibbnak tűnő virágokból készülhetnek a legszebb csokrok! A nagymama kertje például sok-sok olyan növényt rejthet, amiből májusban már ragyogó csokor készülhet egy vintage témájú rendezvényre

A visszafogott stílus kedvelőinek a nyári viola, vagy a gyöngyvirág lehet a tökéletes választás. Akik pedig látványos, romantikus, vagy kissé bohókás csokorról álmodoznak, azoknak a májusban a pünkösdi rózsával érdemes szemezniük. Lehet, hogy nem lesz 200 rokon az esküvődön, lehet, hogy nem tudnak átjönni a barátaid a szülinapodra, de a csokrod legyen olyan, ami mosolyt csal az arcodra!

Galériánkban megnézheted a legszebb májusi virágokat!

virág

Sokan régimódi virágnak tartják a hortenziát, de visszafogott, elegáns csokrot lehet belőle készíteni. Különösen illik a vintage stílusú rendezvényekre. (fotó:Mikel Bilbao/VWPics/Universal Images Group via Getty Images)

virág

Sokak kertjében megtalálható májusban a gyöngyvirág. Ebből a visszafogott, fehér szépségből, varázslatos csokrokat készíthetünk, de asztaldísznek sem utolsó. (fotó: Godong/Universal Images Group via Getty Images)

virág

Pünkösdi rózsát bármilyen színben beszerezhetünk. Akkor a legszebb, ha hatalmas csokrot készítünk belőle. (fotó: Michele Bella/REDA&CO/Universal Images Group via Getty Images)

virág

A nyári viola általában a ballagásokon hódít. Idén azonban elmaradtak a ballagások, de szülinapokra, vagy májusi asztaldísznek is bevethető virág lehet. (fotó: DeAgostini/Getty Images)

virág

A kisebb, de színes csokrok tökéletes éke lehet a frézia. Májusi virág, ami igazán különleges, romantikus hatást sugároz. (fotó: DeAgostini/Getty Images)

Aki a virágot szereti…!

Exit mobile version