Tökfaragás nélkül is lehet halloweenre tökös dekorációt készíteni!

nlc | 2020. Október 25.
Ha nincs kedved tököket faragni, és különben is félted a kezedet, akkor mutatunk olyan lehetőségeket, melyekhez nem kell kést ragadni, mégis tökéletes halloweeni dekorációt kapsz.

Nem mindenkinek való a sok tökfaragás halloween alkalmából, egyrészt elég piszkos egy meló, kinek van kedve tökbelet takarítani fél délután, másrészt sok esetben nem is tudjuk, hova tenni, mert épp nincs kert vagy erkély, ahol ijesztgethetnénk a környéket a rémisztő tökökkel.

Arról nem is beszélve, hogy elég veszélyes művelet is lehet a tök kifaragása, és a gyerekek sem tudnak olyan nagyon tevékenyen részt venni benne, hiszen nem akarjuk, hogy kárt okozzanak magukban, és halloween alkalmából a sürgősségin kelljen kikötni velük pár levágott ujj kíséretében. Minél kisebbek a gyerekek, annál inkább jobb biztosra menni, és inkább az alternatív megoldások felé fordulni a halloweeni dekorációval kapcsolatban. Ha csak a lakást szeretnéd halloweeni hangulatba hozni, de nem akarsz bajlódni a tökökkel, akkor nézd meg, milyen más, kreatív módon tudod mégis tökössé tenni a halloweent.

halloween dekoráció cica

A cica nélkül is impozáns és faragásmentes dekoráció lesz halloweenre, ha különböző színre festett tököket halmozol fel egy sarokba (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció befőttesüveg

Tökéletes halloweeni tökdekor lesz, ha befőttesüvegeket bevonsz narancssárga papírral, tökarcot rajzolsz vagy ragasztasz rá, és mécsest teszel bele (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció csillám

Pici, műanyag tököket olcsón lehet ebben az időszakban vásárolni, fesd le csillámos festékkel és egy tálban csodás dekoráció lesz belőlük (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció eyes

A legviccesebb, egyben a legegyszerűbb megoldás is: vegyél kisebb dísztököket, ragassz szemet nekik - öntapadős szemek kaphatók a kreatív hobbiboltokban -, és kész is van a dekoráció (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció fekete

A csillámlás abszolút illik a halloweeni dekorációhoz, kreatív és mutatós lesz a tök, ha a faragás helyett feketére lefested és fehérrel rajzolsz neki arcot (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció hajtogatás

A kicsik is be tudnak kapcsolódni a dekorációk készítésébe, ha papírból hajtogattok tököket. A denevér remekül kiegészíti majd a halloweeni dekorációt (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció kert

Az igazán profi versenyzők elrugaszkodhatnak az ijesztő tökarcoktól, és nemes egyszerűséggel a tököt cserépként használva ültethetnek bele növényeket. Egyedi dekoráció lesz halloweenre, az biztos (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció mandarin

A kedvencünk az a tökdekor, amihez még tök sem kell. Elég, ha veszel egy kiló mandarint, filccel rajzolsz a mandarinokra olyan arcokat, amiket amúgy tökre szoktak, és elkészültél az ehető halloweeni dekorációval (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció muffin

Álljanak be az ételek, sütik is a dekorációk sorába! Süss sütőtökös muffint, amit díszíts fekete papírból kivágott tökökkel és denevérekkel (Kép: Getty Images)

halloween dekoráció tök

Halloween-tök nélkül is lehet szellemes, ha pár faládára arcot rajzolsz éppen úgy, mintha tök lenne (Kép: Unsplash)

halloween dekoráció mexikó

A halloween és a mexikói hallottak napja fúziójából született meg ez a tök, ami cukorkoponyának van kifestve, és annyira szép, hogy muszáj kipróbálni (Kép: Getty Images)

Még több halloween!

Exit mobile version