Szabó András Csuti egy megható történetet és fontos üzenetet osztott meg

nlc | 2022. Január 28.
Persze van, aki szerint nem feltétlenül kellett volna erről posztot írnia, de van, aki szerint jó, hogy beszámolt a jótettéről.

„Egy furcsa találkozás története! Egy budapesti plázában járunk, ahol egy feltehetően hajléktalan emberre lettem figyelmes! Az utóbbi időben megvolt a magam gondja, ezért csakis azokat a tipikus, mindenki számára jól és könnyen értelmezhető jegyeket véltem felfedezni, mint az emberek jelentős százaléka (szag, ápolatlan külső, stb…), de aztán a szemébe néztem! Nem tudom, hogy miért, nem tudom, hogy honnan jött ez a gondolat, de hosszasan néztük egymást, miközben sétáltam el mellette! Ahogy tisztult a kép és szinte némán kommunikáltunk egymással, észrevettem, hogy keresztrejtvényt fejt és a zacskók sem a tipikus, utcai megélhetés alapkellékeit tartalmazták! Könyvek voltak benne, papírlapok és íróalkalmatosságok!”

– mesélt Instagram-oldalán Szabó András Csuti arról, hogyan állt le segíteni a minap a nehéz helyzetben lévő férfin.

Fotó: Smagpictures.com / RTL Klub / Sajtóklub

Posztja szerint miután beszédbe elegyedtek, Csuti gyorsan vett ételt a férfinak, majd tovasietett az edzésre. „A tesi végén a parkolóba igyekezve is ott volt az úr, gondoltam melegszik tovább, de tévedtem! Tudjátok, miért volt még ott, mert nagy izgalmában elfelejtette megköszönni, ezért megvárt! Vegyük észre egymást és ne bántsuk a másikat.”

(via Blikk)

Exit mobile version