A válság miatt bezár Sopron ikonikus szállodája

nlc | 2022. Október 07.
A Lövér Szálló november 1-jével, majdnem 40 év után bezárja kapuit.

„Sajnos, meg kell erősítenünk a hírt; a tőlünk független, külső körülmények kedvezőtlen alakulása végleg térdre kényszerít bennünket, így, szomorú kötelezettségünknek eleget téve tájékoztatjuk, hogy hosszú évek sikeres együttműködését követően, közös megegyezéssel megszüntettük a szállodára vonatkozó üzemeltetői/bérlői szerződésünket a tulajdonos Danubius Hotels és a bérlő/üzemeltető Bartha Hotel Kft. között” – áll a soproni Lövér Szálloda honlapján. A Blikk szúrta ki a bejegyzést, mely alapján a 39 évvel ezelőtt megnyitott szálloda 2022. november 1-jétől nem fogad többé vendégeket.

Fotó: hotellover.hu

„Ezúton köszönjük meg a tulajdonosok, munkatársaink, de mindenekelőtt az önök kitartó támogatását. A kialakult kellemetlenség miatt elnézésüket kérjük, egyúttal jó egészséget kívánunk munkatársaink nevében is, és több mint 8 év után mi is búcsúzunk Önöktől”

– írták a szálloda tulajdonosai, Bartha Mária és Bartha György, akik egyúttal hozzátették:

Nagy szomorúság ennyi értéket veszni látni!

A szálloda honlapján az szerepel, hogy azok részére, akik rendeléseiket előlegfizetéssel garantálták, a befizetett előlegüket levonások nélkül visszafizetik.

Beváltatlan ajándékutalványok esetében:

Azt kérik, hogy akinek érvényes, de fel nem használt utalványa van, vagy jelenleg foglalás nélküli előleggel rendelkezik, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot szállodával! Egyeztetniük kell a visszautalást megelőzően a címet, számlaszámot, ezért munkatársaik külön felveszik a kapcsolatot az érintettekkel, a visszatérítéseket pedig folyamatosan rendezik és ígéretük szerint október végéig be is fejezik.

Arról, hogy várhatóan bezár a szálloda, már szeptember közepén felreppentek hírek. A rezsiárak emelkedésének az eddig is küszködő vendéglátóiparban rengeteg áldozata van már most és várhatóan még lesz is.

Exit mobile version