Két hős férfi a saját épségét kockáztatva mentette meg az ablakból kilógó csecsemő életét – videó

Á.K. | 2023. Április 28.
Az erről készült videót sokan képtelenek végignézni, annyira sajnálják a szörnyű helyzetbe került kisbabát.

Egy hősies mentőakcióról készült felvétel terjed a közösségi médiában, bár azt sajnos sehol nem írják, hogy a videó mikor és pontosan hol készült. A felvételen a balesetet nem látjuk, csak ott kapcsolódunk be a történésekbe, hogy az ablakból kiesett gyermek már lóg ki az ablak rácsai alatt, és próbál valahogy visszakapaszkodni – írja az India Times.

Óriási szerencse, hogy az esetnek szemtanúja volt egy férfi, aki felmászott a baba alá az alatta lévő ablakon kapaszkodva, és egy másik férfi segítségével eleinte kézzel próbált segíteni a gyerek feljebb tornázásában, ám miután a baba úgy fest, hogy eszméletét veszti – már nem kapaszkodik tovább, és a teste elernyed –, más taktikához folyamodik.

Egy kisszéket próbál a lába alá tolni, hogy ennek segítségével akadályozza meg a csecsemő fulladozását, akit láthatóan csak a feje beakadása tart vissza attól, hogy lezuhanjon.

A háromperces felvételt szörnyű végignézni, de a végén szerencsére érkezik a felmentő sereg. Megjelennek az ablakban ketten (talán a szülők?), és kihúzzák a csecsemőt az életveszélyes helyzetből. Azt csak remélni tudjuk, hogy nem esett a babának komolyabb baja, és az is biztos, hogy az alsó ablakból segítő férfiak igazi hősök voltak, akik mindent megtettek azért, hogy ne történhessen nagyobb baj.

Exit mobile version