Költözni készül Harry herceg és Meghan Markle

nlc | 2023. Július 25.
Meghan közelebb lenne Hollywoodhoz, de a híres szomszédokból ott sem lenne hiány. Pedig alig két éve vették a mesés birtokukat.

III. Károly kisebbik fia, és annak családja, jelenleg egy 11 millió fontos (4,9 milliárd forintos) házban él Kaliforniában, Montecitóban. A szomszédos birtokok olyan hírességekhez tartoznak, mint Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres és Katy Perry.

„A mediterrán stílusú otthon a festői hegyek alatt található, és végtelen kilátást nyújt az óceánra. Montecito dombos természete ellenére a ház hatalmas, sík területtel rendelkezik, ahol a birtok lakói biztonságban, a fürkésző tekintetektől távol élvezhetik az életüket. A birtokot parkosított kert veszi körül. A sussexi pár birtokán még szülőültetvény is van. A házban 9 hálószoba és 16 fürdőszoba található, valamint játékszobával, edzőteremmel és teniszpályákkal is rendelkezik” – írta a Forbes 2022 decemberében.

Ezt a birtokot készül most elhagyni Harry és Meghan, legalábbis a USWeekly magazin szerint. 

Harry és Meghan Markle otthona Montecitóban (fotó: Profimedia)

Szeretnek Montecitóban élni, de egy kicsit távolinak érzik a várostól, és az óceántól. Mivel a hercegné a nyugati parton nőtt fel, gyakran járt Malibuban, azt most ideálisabb helynek tartja a családja számára. Bár még semmi nem dőlt el, de az, hogy Maibuba, Los Angeles központjának külvárosában költöznek, határozottan az életük fókuszában van” – mondta a pár egyik ismerőse a lapnak. Hozzátette azt is, hogy a költözés melletti legerősebb érvük az, hogy közelebb lennének Los Angeles központjához.

Itt nőtt fel Meghan Markle (fotó: Profimedia)

„Csúcsforgalom idején, Montecitóból akár három óra is lehet az út LA-be, ez Malibuból alig 1 óra” – írja a Mirror.

Malibu a legnagyobb hollywoodi sztárok (Simon Cowell, Cher, Lady Gaga, Leonardo DiCaprio, Miley Cyrus és Charlize Theron), sportolók és technológiai guruk otthona, szóval híres szomszédokból ott sem lenne hiány. „A hercegné szeretne visszakerülni a hollywoodi pezsgésbe, és mivel a legnagyobb producerek ott élnek, ezért jó választás lenne számára az a környék. A hírek szerint hamarosan Ari Emanuel, a William Morris Endeavour ügynökség, Los Angeles-i nagyhatalmú munkatársa fogja képviselni őt.” 

Az út Meghan gyerekkori otthona, Montecito és Malibu között

Exit mobile version