Már most karácsonyi ajándékot csomagol egy nő – különleges a módszere

Vad Rózsa | 2024. Október 06.
Érdekes megoldással intézi egy tiktokker a karácsonyi ajándék csomagolását.

Egy tiktokker érdekes life hack-et osztott meg arról, hogyan könnyíti meg a karácsonyt megelőző ajándékcsomagolást – már három hónappal korábban. Paula vett 27 darab, a mikulászacskónál nagyobb, karácsonyi mintákkal díszített fóliazacskót. “Miért bajlódni a becsomagolással? Csak tedd be az ajándékot a táskába, kösd meg, és kész” – érvelt a megoldása mellett.

A zacskók mellé szalagot is vett,

azzal is feldobja a karácsonyi ajándék látványát:

“őszintén szólva, nem tévedhetsz” – dicsérte ötletét. Amivel amúgy nem mindenkit nyűgözött le: egy kommentelő például azt írta: “bár főleg csomagolópapírt használok, néha azért veszek ajándékzacskót is, de biológiailag lebomlót. Van már elég műanyag a Földünkön.”

@steventhetalkinglurcher @New Universe Shop #christmas #foilbag #christmaswrapping #tiktokmademebuyit #tiktokshop #spotlight #newuniverse ♬ original sound – Paula Hanson

 

Mások azon rugóznak, miért pörög már most

a karácsonyon. Paula így válaszolt: “Vannak, akik előre dolgoznak, hogy aztán élvezhessék a karácsonyt.” Paula szerint a csomagolás újrahasznosítható, mire kijavították, hogy ez a fajta nem olyan. Erre a tiktokker így válaszolt: “újrahasznosított alatt azt értem, hogy minden évben használtam. Anyukám már három éve ugyanazokat a fóliatasakokat használja.”

Van aki a csomagolópapír letépkedését hiányolta,

vagy úgy vélte, a táskák elveszik a karácsony hangulatát, csak a lustáknak valók. Mire Paula: „nem vagyok lusta. Karácsonykor mindent is csinálok: takarítok, főzök, csomagolok. Sokat.”

Exit mobile version