Sztárok téliesítve – így készülődtek celebjeink az ünnepekre

Benecz Judit | 2017. December 25.
Volt, aki már ideje korán befeküdt a karácsonyfa alá, míg más csak puszta dekorációnak használta mini fenyőjét, hogy szexi hátsóját mutogassa. Íme egy

Volt, aki már ideje korán befeküdt a karácsonyfa alá, míg más csak puszta dekorációnak használta mini fenyőjét, hogy szexi hátsóját mutogassa. Íme egy képsorozat arról, hogyan telt a karácsonyt megelőző készülődés a hírességek háza táján.

Cindy Crawfordéknál nem csak a karácsonyfa készült el a múlt héten, de úgy tűnik, az angyalkák is gyorsan tettek néhány apróságot alá.


Emily Ratajkowski cuki kis fenyője még díszítés előtti állapotában, némileg tájidegenként ácsorgott a sarokban, jobbára csak azért, hogy a modell aktuális szexi fotója számára biztosítsa a kellően “karácsonyra készülődős” hátteret.


Olivia Palermo posztja ugyan picit reklámszagú volt, piros kabátjával nagyon hozta az ünnepi hangulatot a butik kirakatában.


Natalia Vodianova szépen felöltözött és befeküdt a karácsonyfa alá. Tette mindezt azért, hogy bemutassa, az otthoni játékbaba kollekciók immár a róla mintázott Barbie-val is bővíthetők.


Liu Wen még december elején posztolta magáról a magazinba illő fotót, ami csak úgy árasztja a tökéletes, téli nyugalmat. Bárhol is készült a kép, szívesen elücsörögnénk mi is ez előtt a kályha előtt.


Emma Roberts hasonszőrű fotója ugyan jóval minimalistábbra sikerült, azért a fekete-fehér kép óriási fenyője igazán gyönyörű, mi is szívesen nézegetnénk egy ilyet az ablakunkból.


Mihalik Enikő is extra korán, már 16-án puccparádéba öltöztette fenyőfáját, ami alá bekerültek egyből az első ajándékok is. De vajon hol maradt a csúcsdísz?


Chrissy Teigen cuki családi videót osztott meg pár napja, amit egy karácsonyi előadáson készítettek, hatalmas (mű)hóesés közepette.


Kylie Jenner ha állítólagosan gömbölyödő pocakját nem is, azért gigantikus karácsonyfáját megmutatta rajongótáborának, amit már december elején felállítottak otthonában.


Kate Hudson egy vicces családi fotót osztott meg az örömteli pillanatról, mikor kis gyerekeivel megtalálták A Tökéletes Karácsonyfát.

Exit mobile version