Ennél a táskánál nincs ma divatosabb

Shine | 2018. Augusztus 14.
Az előttünk álló szezonban ez a táska váltja le a fonott kiegészítőket.

Susan Alexandra amerikai ékszertervező tavaly kezdett el cukorkaszerű gyöngyökkel díszített táskákat készíteni. Az első, görögdinnyés táskájára, melyet megmutatott az Instagramon, egy barátja hívta fel a dizájnercuccokat árusító Opening Ceremony egyik beszerzőjének figyelmét, akinek meg is tetszett a holmi, és 2017 júliusára a cég összes áruházában forgalmazták már.

A jellegzetes, kissé gyerekes küllemű táskákra a fast fashion márkák is felfigyeltek, és az idei kollekciókba már be is kerültek a gyöngyös táskák koppintásai. 

A trendnek mégis az adta meg a meghatározó löketet, amikor Gigi Hadid június végén, a görögországi nyaralásáról egy olyan fotót is posztolt, melyen egy Susan Alexandra táskával látható. 

A fashionisták körében mostanra szinte kötelező darabnak számítanak a gyöngyös táskák, és ahogy a nyár végéhez közeledve egyre inkább megunjuk az elmúlt hónapokban szuper trendi fonott kiegészítőket, úgy erősödik fel mindinkább ez az irányzat. Olyannyira, hogy a legújabb, őszi kollekciókban is ott figyelnek ezek a táskák, amiből levonhatjuk azt a messzemenő következtetést, hogy a trend az előttünk álló szezonra is velünk marad. Mi több, a gyöngyös táska must have kiegészítő lesz.

gyöngyös táska zara

Zara

gyöngyös táska topshop

Topshop

gyöngyös táska Mango

Mango

gyöngyös táska zara

Zara

gyöngyös táska Mango

Mango

gyöngyös táska Mango

Mango

gyöngyös táska bershka

Bershka

via

Exit mobile version