Házasodj meg, meg fogod bánni

F.I. | 2011. Január 21.
…ne házasodj meg, azt is meg fogod bánni, írja a filozófus. Nem kevésbé idegtépő a sok vagy-vagy a meghívók, a ruha, a zene és a többi esküvői kellék kiválasztásakor. A legjobb esküvői weboldalak heti linkajánlónkban.

1.. Az alábbi esküvői oldalak közül bármelyikre is látogat el az ember, azonnal felhagy a „csak kéttanús-farmeres-anyakönyvvezetős” esküvő ötletével. A sok inspiráló látványt, ötletet és kelléket látva azonban előfordulhat, hogy a végén jottányit sem kerültünk közelebb a döntéshez…

100 Layer Cake
Wedding Chicks
The Inspired Bride

2. Szerencsére elmúltak azok az idők, amikor kisvárosunk egyetlen esküvői szalonja tulajdonosának ízlése határozta meg a menyasszonyi ruhánkat. A netről sokszor olcsóbban vásárolhatunk ruhát, mint amennyiért néhány fővárosi szalon bérbe ad egy napra. A www.lightinthebox.com oldal árait látva alig hittünk a szemünknek, de tettünk egy próbát és nem kellett csalódnunk. Nemcsak kedvező árú menyasszonyi ruhákat, de szép koszorúslány- és alkalmi ruhákat is találunk a www.inweddingdress.com lapon. Használt menyasszonyi ruhákra vadászhatunk ismert dizájnerektől a preownedweddingdresses.com weboldalon. Mindenféle alkatra, nemcsak hófehér menyasszonyi ruhákat kínál a shop.nordstrom.com, a „bridesmaids” rovatba pedig akkor kukkantsunk be, ha vendégi minőségben veszünk részt az esküvőn.

Nordstorm
Egy a sok menyasszonyi ruhából
Nordstorm
Teltebb alkatra koszorúslányruha

 
3. Ha valaki a magazinformátumot részesíti előnyben böngészés közben, kattintson a
www.stylemepretty.com/magazine oldalra, ahol nem kell menüpontokkal vesződni, szép „e-glossy”-t, azaz online magazint állítottak össze esküvőtervezéshez-álmodozáshoz.

Style Me Pretty Magazine

4. Őrület, mire képes a pénz, szól az egyik epés megjegyzés a sok „oh!” és „ah!” között Coco Rocha álomesküvőjének videójához. Már-már túl szép, de azért vigasztaljon a tudat, hogy ismertség és milliók ide vagy oda, a modell szabadtéri esküvőjébe is belerondított egy kiadós nyári zuhé…

5. Sokkal valódibb és hitelesebb, viccesebb és őrültebb videó készült egy szimpatikus fiatal pár esküvőjéről, cicomamentes menyasszonnyal és bolondos vőlegénnyel:

Katt a képre a videóért!

6. Esküvői meghívók, ültetőkártyák, étlapok, programlapok és köszönőkártyák szép és modern dizájnban fellelhetőek a www.weddingpaperdivas.com oldalon. Szép terveket láttunk az eskuvoimeghivok.blogspot.com blogon is.

Wedding Paper Divas

Esküvői meghívók

Megvan az év színe

Honeysuckle, azaz lonc. Közösségi spórolás, a legjobb 10 épület és egy brit művész, aki lefotózta apja haldoklását, e heti webes ajánlónkban. »

Exit mobile version