Szabadidő

Megvan az év színe

Honeysuckle, azaz lonc. Közösségi spórolás, a legjobb 10 épület és egy brit művész, aki lefotózta apja haldoklását, e heti webes ajánlónkban.

1. Az eredetileg színkártyák készítésével foglalkozó amerikai Pantone vállalat dizájnerei minden évben megválasztanak egy színt az év trendjének. 2011-re a konjunktúra reményében a loncfélék (honeysuckle) színe lett a nyertes, amit mi eddig parasztosan csak rózsaszínnek ismertünk. Merész, magabiztos és életteli, avagy tiniknek való fagyiszín? Hogy tetszik a „honeysuckle”?

Az év színe - katt a képre!
Az év színe – katt a képre!

2. Első pillantásra meghökkentőnek tűnhet, miért fényképezi le valaki haldokló, rákos beteg apját. A brit Briony Campbell így kísérelt meg búcsút mondani rákbeteg édesapjának és feldolgozni az elvesztése miatt érzett gyászt. A „dad project” megrendítő képein azonban nemcsak az eltávozás szomorúsága, hanem egy apa szeretete is visszatükröződik, aki egy utolsó közös vállalkozással megpróbálta megkönnyíteni lánya gyászát.

Briony Campbell
Briony Campbell – nézd meg a fotósorozatot! Katt a képre!

3. Újfajta közösségi oldalra bukkantunk: A „Veddvelem” nevű online piactéren a vásárlók összefogva csoportos kedvezményt kapnak egy áru megvételekor. A wellnesshétvégétől a mosódióig, a tokajitól az elektromos kütyükig mindenféle terméken spórolhatnak kollektíven a regisztrált tagok.

Vedd velem
Veddvelem – közösségi spórolda

4. A tavalyi év legmenőbb tíz új épületét gyűjtötte össze egy stílusblog. Elfogadnád valamelyiket?

Elfogadnád? Na és a többit? Katt a képre!
Elfogadnád? Na és a többit? Katt a képre!

5. A kedvenc blogjaink olyanok, mint a Larinne: szép és saját fotókkal, érdekes inspirációkkal, kis művészet, kis divat, kis zene.

Larinne blogjáért katt a képre!
Nézd meg Larinne blogját te is itt, vagy a képre kattintva!


6.
Hol vannak a repülőgépen a legjobb, legkényelmesebb, legbiztonságosabb, WC-hez közeli ülések? Gyors áttekintés légitársaságok és járatszám szerint.

Megvan az év színe
Keresd meg a járatodat, és nézd meg, hol érdemes helyet foglalni

www.seatguru.com »

Megvan az év színeÚjra divat a pólya
Pólyában valószínűleg a mai harmincasokat ringatták el anno utoljára. Reméljük, ezekkel a  szép, modern és praktikus bugyolákkal visszatér a pólya a babakelengyébe. »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top