Ashton Kutcher játssza el Steve Jobsot

nlc | 2012. Április 03.
Ashton Kutcher fogja játszani az elhunyt Apple-vezért a nagyszabású életrajzi moziban. Szerinted hasonlítanak?

Film készül korunk egyik legismertebb üzletemberéről, Steve Jobsról, a főszerepet pedig nem más kapja, mint Ashton Kutcher – jelentették be. A moziban, melyet májusban kezdenek forgatni, a nézők végigkísérhetik az Apple-vezér életét a hippikorszaktól egészen karrierje csúcsáig. A forgatókönyv Walter Isaacson Jobs című bestsellere alapján készült, a rendező Joshua Michael Stern lesz.

Ezzel talán Kutchernek, aki jelenleg a Két pasi – meg egy kicsi című sorozatban játszik, végre esélye lesz arra, hogy a Valentin-nap és a Szilveszter éjjel után komolyabb szerepben bizonyíthasson. Sokak szerint egyébként sok a hasonlóság a fiatal Jobs és közte. Hogy valóban így van-e, ezt döntse el mindenki saját maga, mi mindenesetre kíváncsian várjuk Ashton alakítását. Tavaly októberben egyébként még ketten voltak esélyesek a szerepre, Kutcher és a Vészhelyzet egykori Carter dokija.

 
Steve Jobs 1984-ben
 
A leendő Jobs

Steve Jobs tavaly októberben rákos betegségben hunyt el, 56 évesen. Maga Ashton Kutcher is tisztelettel emlékezett meg az informatikai zseniről saját közösségi oldalán.

Exit mobile version