Aktuális

Szuperhős babát mintáznak Steve Jobsról

Már elővételben elkapkodnák az elhunyt Apple-vezérről mintázott babákat. Pedig lehet, hogy végül nem is kerülnek piacra Jobs családja miatt.

Februárban kerülhet piacra az akcióhős-baba, amelyet Steve Jobsról mintázott egy távol-keleti cég, az In Icons. A termék nagy sikerre számíthat, az elhivatott Jobs-rajongók állítólag máris túlterhelték a forgalmazók oldalait. Ha ez tényleg így van, akkor nagyot kaszálhat majd a kínai cég, már csak azért is, mert az akcióhős figurát 99 dolláros (24 ezer forintos) áron adják majd.

Az új Jobs-baba
Az új Jobs-baba

 

Amit tudni lehet a babáról: 30 centi magas, és természetesen a jellegzetes fekete garbót és sportcipőt viseli. A képek alapján pedig egészen élethű mása Jobsnak. Egyesek szerint azonban egyáltalán nem biztos, hogy piacra is kerül a termék, hiszen a Jobs család állítólag nem engedélyezte. Korábban pedig már megakadályozták egy hasonló, a vezérről mintázott játékszer értékesítését, amelyet 2010-ben a MiC Gadget kezdett el árulni.

 

Jobs-baba 2010-ből
Jobs-baba 2010-ből
Fotó: macworld.co.uk

 

Steve Jobs tavaly, október 5-én hunyt el, egy ritka típusú hasnyálmirigy-rák következtében. A népszerű Apple-vezér 56 éves volt. Emlékére még Budapesten is állítottak szobrot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top