Így ragyog együtt kéthónapos lányával Béres Alexandra

Gy.Zs. | 2014. December 15.
Béres Alexandra október elején adott életet második gyermekének, Flórának, akiért nemcsak szülei rajonganak, hanem nővére, Panna is.

Flóra, Béres Alexandra kislánya, még csak két hónapos, de már hozzászokott a kamera látványához. Híres anyukája ugyanis imádja fotózni kislányát, de előfordul, hogy egyszerre állnak modellt a fotósnak. “Néha úgy megállítanám az időt! Remélem, mindig emlékezni fogok!” – írta közösségi oldalán a legfrissebb baba-mama fotó mellé Alexandra, aki a Nők Lapja Cafénak elárulta, hogy telnek a napjaik mióta négytagúra bővült a család.

“Nagy a boldogság. Panna is imádja a húgát, annyira, hogy állandóan babázni szeretne vele. Azon kell általában harcolnunk, hogy ne ébressze fel Flórát, hiszen ő akkor is játszana, mikor a kicsi alszik” – engedett betekintést életükbe Alexandra.

Fotó: Pongrácz Rita

A sportos kismama azt is elárulta, hogyan tud időt fordítani Flóra mellett a mozgásra. “Ilyenkor az anya feladata nem az, hogy feltétlenül sportoljon, nincs is időm, hogy a baba mellett elmenjek edzeni. De rengeteget gyalogolok Flórával, hiszen babusgatom, ringatom és járkálok vele fel-alá. Mostanában pedig, mikor elmegyünk sétálni, akkor megcsinálok néhány gyakorlatot – guggolás, lábemelés –, miközben tolom a babakocsit” avatott be minket mindennapjaiba Alexandra.

Exit mobile version