Sztárok

Friss: megszületett Béres Alexandra kislánya

Béres Alexandra csütörtökön adott életet kislányának.

Jó hírrel zárul a nap: Béres Alexandra immár kétgyermekes édesanya. Az ismert fitneszedző csütörtökön hozta világra kislányát, aki a Flóra nevet kapta. Szandi néhány nappal ezelőtt a Nők Lapja Cafénak elmesélte, hogy már nagyon várja a pillanatot, amikor végre a karjaiban tarthatja gyermekét. Béres Alexandra – aki terhessége kilencedik hónapjában is tartott még előadásokat – csütörtök reggel, 10 óra után néhány perccel szült meg, a kisbaba 3400 grammal jött világra. Menedzserétől a következő közleményt kaptuk:

Dr. Bardóczy Zsolt, szülész-nőgyógyász, aki végigkísérte a terhességet, elmondta: a szülés csodálatos nyugalomban zajlott, és rövid ideig tartott. Flóra és édesanyja jól vannak, az első gyermekágyas napokat a Róbert Kórház családi szobájában töltik, ahol együtt lehet a baba és a mama. A papa, Krisztián ezeket a napokat meghitt várakozásban tölti otthon Pannával, Flóra nővérkéjével.”

Mi ezúton is gratulálunk Szandiéknak!

Friss: megszületett Béres Alexandra kislánya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top