Minden nap az ablakban állva várja gazdáját a hús-vér Lassie

nlc | 2016. December 01.
Bo 18 éves gazdája már hónapok óta nem lakik otthon, a kutya ennek ellenére minden nap az ablakban állva várja őt haza.

Carly Dunn, a 18 éves georgiai egyetemista az év elején költözött egy másik városba, hogy megkezdhesse egyetemi tanulmányait. A BuzzFeed News amerikai hírportálnak elárulta, a költözés számára kétszeresen is nehéz volt: nem csak imádott szüleitől, de hűséges, négylábú barátjától, Bótól is el kellett köszönnie.

Azok, akiknek van kutyájuk, tudják, nem olyan egyszerű dolog hátrahagyni egy kutyát. Még akkor sem, ha csak néhány órára hagyod egyedül” – kezdte Carly, majd hozzátette, sosem felejti el azt a tekintetet, amit Bo szemében látott, mikor elköltözött otthonról. “Mintha legalábbis egy menhelyen hagytam volna őt, vagy az út szélén.”

Carly a BuzzFeednek elmondta azt is, néha annyira nehezére esik hátrahagyni Bót, hogy inkább magával viszi. “Ez persze nem fordul elő sűrűn, a kollégiumban ugyanis nem tarthatunk kutyát.” Így aztán Bo a legtöbbször marad Carly szüleivel, akik rendszeresen küldenek fotókat a kutyusról.

A lány édesapja legutóbb azt fotózta le, hogyan várja Bo minden áldott nap gazdáját, Carlyt. “Elment a ház előtt a busz, amivel korábban mindig hazajártál. Bo így várt téged. És így vár minden nap.”

Olvass még többet hűséges kutyákról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version