Gazdija halála után kezdődött a 18 éves tacsi igazi élete

nlc | 2017. Február 11.
Ideiglenes befogadója azt mondja, fel volt rá készülve, hogy Morgan majd lassúbb és morgósabb lesz, mint 10 éves, saját kutyája. Nagyobbat nem is tévedhetett volna.

A 18 éves öregúr, Morgan azután került ideiglenes befogadókhoz, hogy elveszítette idős gazdáját. A matuzsálemi korban lévő tacskóról gazdája rokonai nem tudtak és nem is akartak gondoskodni, ezért szerettük halála után felvették a kapcsolatot a Senior Paws Sanctuary elnevezésű, kifejezetten idős, örökbeadásra már alkalmatlan kutyákkal foglalkozó szervezettel.

Hajlott kora ellenére Morgan hamar belopta magát a menhely munkatársainak szívébe, és néhány héttel a bekerülése után már talált is magának ideiglenes befogadót, aki úgy gondolta, jó ötlet, ha 10 éves kutyája mellé, Morgant is magához veszi. Kate Reidy a Dodo című online portálnak elmondta, fel volt rá készülve, hogy Morgan valamivel lassúbb és háklisabb lesz majd, mint saját kutyája, ám csalódnia kellett.

 

“Mióta nálam van, mintha második kölyökkorát élné. Játékos, eleven, hatalmas az étvágya” – nyilatkozta Kate, majd hozzátette, az ismerősöknek azzal szokott viccelődni, hogy Morgannak minden bizonnyal Benjamin Button-szindrómája van. Az állatbarát nő még egy bakancslistát is készített Morgannak, hogy a tacskó élete utolsó éveiben igazán kalandos életet élhessen: ennek keretében Morgan utazott már repülőn, megismerkedett a télapóval, ült motoron és még egy jógaórát is kipróbált.

19. születésnapjára pedig semmi mást nem kér, csak azt, hogy a világ minden tájáról kapjon képeslapokat a következő címre: 1413 Caywood Circle South, Lehigh, FL, 33936.

Olvass még többet öreg kutyusokról az NLCafé oldalán: 

Exit mobile version