Így közlekednek húsvétkor a vonatok és az autóbuszok

nlc | 2017. Április 12.
A húsvéti ünnepek idején nagyon sokan ülnek vonatra, ugyanakkor a vasúti menetrendben a megszokotthoz képest változtat a MÁV. Íme, így közlekednek húsvétkor a vonatok. Mutatjuk a BKV ünnepi menetrendjét és a Volánbuszok indulását is.

2017-ben először négynapos hosszú hétvégén ünnepelhetjük a húsvétot, köszönhetően annak, hogy nagypénteket is munkaszüneti nappá nyilvánították. Nem lövünk mellé, ha kijelentjük, húsvétkor megindul az ország, nemcsak a wellness-szállodákat töltik meg a vendégek, hanem a rokonokat is sokan látogatják ilyenkor.

A MÁV szerint tavaly 540 ezren váltottak jegyet valamelyik vonatra húsvétkor, idén is csúcsforgalomra számítanak. Éppen ezért fontos, hogy pontosan tudjátok, hogyan és milyen vasúti menetrend szerint közlekednek a vonatok.

Így közlekednek húsvétkor a vonatok

A MÁV, ígérete szerint valamennyi üzemképes szerelvényét elindítja, ennek ellenére a vonatokon zsúfoltság várható. Azt kérik, mindenképpen előre váltsátok meg a jegyeket, akár az interneten keresztül is, és érdemes helyjegyet is vásárolni, főként hosszabb utazás esetén.

Így közlekednek a BKV járatok húsvétkor

Így közlekednek a Volán buszok húsvétkor

Exit mobile version