Megható üzenettel és egy csomag kutyakajával hagyták sorsára a kutyust

nlc | 2017. Július 31.
"Gondoskodj rólam, kérlek!" Ez állt a kutyus mellett egy cetlin, akit egy stoptáblához kötve hagyott sorsára a gazdája.

Tania Cheek kutyasétáltató vállalkozást üzemeltet Houstonban. A lány épp a kocsijában ült, mikor észrevette az út széli stoptáblához kikötött kutyust. Délidő volt, kint 30 fokos hőség tombolt, a kutya mellett pedig üres vizestál állt. A lány természetesen azonnal megállt, hogy megnézze, mi történt a kutyával.

 Az amerikai buldog kutyusról kiderült, nagyon barátságos, életvidám eb, akit a gazdája hagyhatott sorsára. A kutya mellett ugyanis egy egész kutyaeledeles zsák állt, rajta egy üzenettel: “gondoskodj rólam, kérlek!”.

 Tania eloldozta a kutyát, beültette a kocsiba és meg sem állt vele egy barátja házáig, aki ideiglenes menhelyet tart fenn kóbor kutyák számára. A jószívű lánynak azonban ez még nem volt elég: addig nem nyugodott, míg gazdát nem talál a kutyusnak, akit Solo névre keresztelt. Rengetegen jelentkeztek, hogy elvinnék, ám Tania biztosra akart menni, hogy a kutya olyan családhoz kerül, ahol valóban jó dolga lesz, és többet nem hagyják magára. Végül sikerült ilyen gazdira lelnie, és Solo boldogan élheti tovább az életét!

thedodo

Exit mobile version