Michelle Obama önéletrajza lett az év legsikeresebb könyve

Kránicz Bence | 2018. December 01.
Michelle Obama Így lettem című könyve kétmillió eladott példánynál tart. Jön magyarul is.

Michelle Obama Így lettem (Becoming) című önéletrajzi könyve november 13-án jelent meg a tengerentúlon, azóta több mint kétmillió példányt adtak el belőle az Egyesült Államokban és Kanadában. Ezzel a volt first lady kötete 2018 legnagyobb példányszámban eladott könyve – írja a hvg.hu.

A könyv vezeti a New York Times, a USA Today és a Publishers Weekly sikerlistáját, ahogy a brit, német, francia és számos más ország eladási listáit is.

Michelle Obama (Getty Images)

A könyv december 7-én jelenik meg magyarul. A kiadó így ajánlja: „Az Így lettem hol szerény iowai konyhákba, hol a Buckingham-palota báltermeibe kalauzol minket. Megtapasztaljuk a mérhetetlen szomorúság, az elképesztő szívósság és bámulatos kitartás pillanatait is. Egészen közelről láthatjuk, mi zajlik e páratlan, úttörő történelmi személyiség lelkében, miközben azért küzd, hogy hitelesen éljen, hogy saját erejét és hangját magasabb eszmék szolgálatába állítsa. Őszintén és bátran megosztott történetei arra ösztönöznek, hogy feltegyük magunknak is a kérdést: kik vagyunk, és kivé akarunk válni.”

Exit mobile version