Világsztárok érkeznek a Szegedi Ifjúsági Napokra

nlc | 2019. Július 30.
A négynapos fesztiválon fellép többek között Afrojack és a Clean Bandit.

Amikor az ország fesztiváljai már lecsengtek, a Szegedi Ifjúsági Napok még mindig lehetőséget ad egy utolsó, nagy bulira. Idén augusztus 28-tól 31-ig, 4 napig a fesztiválozóktól nyüzsög majd a partfürdő és a város.

Magyarország legnagyobb múltú fesztiválja az egyik legjobb hangulatú rendezvény a hazai pályán, ahol jó a zene, szép a város, vonzó a folyópart és nem utolsósorban olcsó a fesztivál.  Annak ellenére, hogy a SZIN a legpénztárcabarátabb buli, évről évre felsorakoztat – a hazai élvonal mellett – több nemzetközi sztárt is.

A hazai fesztiválok közül először a SZIN-en lép fel a Tomorrowland, az Ultra Music Festival és a legmenőbb amerikai és európai klubok visszatérő fellépője, Salvatore Ganacci, kinek legújabb száma, a Horse idén áprilisban került ki, és és lassan 10 milliós megtekintést számlál a legnagyobb videomegosztón.

Jay Hardway neve pedig már ismerős a hazai rajongóknak, ő olyan ikonokkal dolgozott együtt, mint pl. Martin Garrix a Wizard, Spotless, Voodoo és az Error 404 számokon.

A SZIN-re július 31-ig kedvezményes bérleteket mindössze 23 990 forintért lehet itt beszerezni. 

Exit mobile version