Sztáreső! Visszatérnek az eredeti Jurassic Park szereplői az új részben

nlc | 2019. Szeptember 25.
Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is feltűnik újra a filmben!

„Az eredeti Jurassic Park szereposztásával folytatódnak a dinoszauruszos filmek” – számolt be róla a hvg.hu a BBC News hírére hivatkozva.

Fotó: iStock

Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum az eredeti szerepeikben lesznek láthatóak. A sztárok Steven Spielberg 1993-ban bemutatott Jurassic Park című kasszasikerében játszottak együtt, később pedig a filmsorozat különböző epizódjaiban külön-külön tűntek fel. A háromszoros Oscar-díjas eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült, és minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került.

Laura Dern kedden egy Los Angeles-i vetítésen arról beszélt, hogy izgatottan várja a barátaival való újabb közös munkát.

A BBC szerint a Jurassic World 3-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd, akik a 2015-ös Jurassic World és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom című epizódokban játszottak.

Goldblum a Bukott birodalomban a tudós-matematikus Ian Malcolm szerepét alakította, ahogy a Jurassic Park 2. – Az elveszett világban is 1997-ben. Neill és Dern ismét Alan Grant és Ellie Sattler szerepében látható majd. 

A Jurassic World 3. premierje 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat, írja a Hvg.

Exit mobile version