nlc.hu
Szabadidő
Sztáreső! Visszatérnek az eredeti Jurassic Park szereplői az új részben

Sztáreső! Visszatérnek az eredeti Jurassic Park szereplői az új részben

Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum is feltűnik újra a filmben!

„Az eredeti Jurassic Park szereposztásával folytatódnak a dinoszauruszos filmek” – számolt be róla a hvg.hu a BBC News hírére hivatkozva.

Fotó: iStock

Jurassic World 3-ban Sam Neill, Laura Dern és Jeff Goldblum az eredeti szerepeikben lesznek láthatóak. A sztárok Steven Spielberg 1993-ban bemutatott Jurassic Park című kasszasikerében játszottak együtt, később pedig a filmsorozat különböző epizódjaiban külön-külön tűntek fel. A háromszoros Oscar-díjas eredeti Jurassic Park Michael Crichton regénye nyomán készült, és minden idők legnagyobb bevételű filmjei közé került.

Laura Dern kedden egy Los Angeles-i vetítésen arról beszélt, hogy izgatottan várja a barátaival való újabb közös munkát.

A BBC szerint a Jurassic World 3-ban Chris Pratt és Bryce Dallas Howard is szerepel majd, akik a 2015-ös Jurassic World és a 2018-as Jurassic World: Bukott birodalom című epizódokban játszottak.

Goldblum a Bukott birodalomban a tudós-matematikus Ian Malcolm szerepét alakította, ahogy a Jurassic Park 2. – Az elveszett világban is 1997-ben. Neill és Dern ismét Alan Grant és Ellie Sattler szerepében látható majd. 

A Jurassic World 3. premierje 2021-re várható. Az új filmmel együtt már hat őslényes epizódból áll majd a sorozat, írja a Hvg.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top