Sajátjaként nevelte fel az elárvult kiskutyákat az anyamacska

nlc | 2019. Október 12.
A saját kölykeit elveszítette, a kiskutyákról viszont azonnal gondoskodni kezdett.

Kathrynt, a vörös cirmost egy üres bérlakásban találták meg az új lakók Dél-Afrikában. Bár az anyamacska megmenekült, a kölykei sajnos elpusztultak.

A cicát Izelle Marallich, a Langebaan állatvédő szervezet elnöke vette át. A négylábú még nála is sírva kereste a kölykeit, és szinte könyörgött a szeretetért, mindemellett a nő kutyáitól sem ijedt meg.

Egy nap aztán elárvult babakutyák érkeztek a házhoz. Kathryn azonnal gondoskodni kezdett róluk. A kutyusok eleinte kissé összezavarodtak ettől, az anyamacska azonban kitartó volt, el sem mozdult mellőlük, nyalogatta őket, hozzájuk bújt.

A kiskutyák aztán megszokták pótmamájukat, és Kathryn is megváltozott. Végre megnyugodott, abbahagyta az állandó sírást, lekötötte, hogy gondoskodjon a kutyakölykökről.

Fotó: Izelle Marallich

„Nagyon védte őket, és nyugtalan lett, ha eltávolodtak tőle játék közben. Követte őket, és akkor volt boldog, ha visszatértek hozzá. Sosem láttam még ilyen elkötelezett és szerető anyát” – mesélte Izelle.

A kiskutyákat azóta örökbe fogadták, de Kathryn nem maradt feladat nélkül: most két, mezőn talált kismacskát gondoz.

Bár sokan szerették volna őt is örökbe fogadni, egyelőre az állatvédőknél maradt, mivel rengeteget tud segíteni az elárvult állatok nevelésében.

via

Exit mobile version