Will Ferrell adja vissza nekünk az elmaradt Eurovíziós Dalfesztivált

T.CS. | 2020. Június 12.
Ugyan hivatalosan idén nem lesz Eurovíziós Dalfesztivál, azért mégiscsak lesz valahogy. A Netflixen egy zseniálisnak ígérkező vígjátékban köszön vissza a giccsünnep Will Ferrell és Rachel McAdams főszereplésével. Készítsd a rekeszizmaidat: előzetes érkezett.

Eurovíziós Dalfesztivál: A Fire Saga története címmel június 26-án felrobban a röhögésbomba a Netflixen, ugyanis egy szenzációsnak ígérkező vígjátékot mutatnak be arról, mennyire röhejes összeurópai giccs az Eurovíziós Dalfesztivál. Ezúttal kifejezetten jót tehet a filmnek, hogy amerikai dolgozták fel a témát, hiszen ők nem vesznek részt a műsorban, így a kívülálló szemével tudnak rácsodálkozni erre a giccsparádéra. Ezt az első előzetes is bizonyítja.

A sztori Larsról (Will Ferrell) és Igritről (Rachel McAdams) szól, két izlandi zenészről, akiknek zenekara, a Fire Saga közröhej tárgya a hazájukban, mégis úgy alakul, hogy ők ketten képviselhetik az országukat az Eurovíziós Dalfesztiválon. A jó hír, hogy a film dalait Will Ferrell saját maga énekelte fel, a rossz pedig az, hogy Rachel McAdams énekhangját egy profi énekesnő kölcsönözte. Lesz románc, meg röhejesen túltolt koreográfiák is, de mi leginkább a Will Ferrell apját játszó Pierce Brosnant várjuk, akinek sokkal jobb a humorérzéke annál, mint ahogy azt a James Bondos múltja alapján gondolnánk. A Demi Lovatot és Dan Stevenst is felvonultató filmből már korábban kijött egy pompás videóklip, amivel nem lehet betelni, ezért ide is betesszük.

Olvasnál még az Eurovíziós Dalfesztiválról?

Exit mobile version