25 év után kapta vissza az elveszett pénztárcáját

nlc | 2020. November 28.
Egy szilveszteri buliban hagyta el a pénztárcáját még 1995-ben, most megtalálták, és visszaadták neki.

Bizonyára jó nagy óévbúcsúztató buli lehetett az ausztráliai Lennox Headben 25 évvel ezelőtt, legalábbis erre utal, hogy Paul G Davis elvesztette a pénztárcáját a tengerparti mulatozásban. A tárca most csodával határos módon, több évtized után került elő.

Joseph Bewes nemrégiben a parton sétált, amikor meglátott egy tárcát. Mivel benne voltak az iratok, amelyek elég jól viselték a negyed évszázaddal járó viszontagságokat, pontosan tudta, ki a jogos tulajdonos.

Egy helyi Facebook-csoportba írta ki, hogy keresi Davist, akinek megtalálta a pénztárcáját. „Sajnos az összes kártya lejárt 1995-ben, de az 5 dolláros még jó lehet. Vettél a jövőbeli énednek egy kávét 25 évvel ezelőtt” – írta viccesen a felhívásban.

Egy Jodie Davis nevű nő is látta a bejegyzést, és szólt a pénztárca tulajdonosának, aki történetesen a férje unokatestvére.

Végül a becsületes megtaláló és a tárca gazdája a parton találkozott, ahol Paul G Davis megkapta a 25 éve nem látott pénztárcát. A férfi egy hatos pakk sörrel és egy nagy köszönömmel hálálta meg a becsületes megtaláló segítségét.

(UPI)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Getty Images)

Még több előkerült pénztárca az nlc-n:

Exit mobile version