Michael Jackson csimpánza, Bubbles nem szereti, ha fotózzák

nlc | 2021. Március 03.
Bubbles áprilisban lesz 38 éves, és gondozói szerint jó egészségi állapotnak örvend, csak az zavarja, ha valaki elővesz egy kamerát.

Bubbles 1983-ban jött a napvilágra egy texasi kutatóintézetben, majd elszakították édesanyjától, és egy hollywoodi állatidomárhoz került, végül pedig a popsztár fogadta magához. Egészen 1988-ig Michael Jackson Los Angeles-i otthonában élt, majd átköltözött a Neverland birtokra. A nyolcvanas években Bubbles igazi sztár lett, Jackson sokszor jelent meg vele a nyilvánosság előtt, videoklipekben, tévéműsorokban és filmekben is szerepelt.

Amikor idősebb lett, úgy gondolták, hogy veszélyt jelenthet a vele együtt lakó emberekre, és egy állattrénerhez került, majd egy floridai, kifejezetten emberszabásúaknak létrehozott floridai állatotthonban találtak neki helyet, és jelenleg is ott él.

Bubbles állítólag nagyon élvezi a nyugdíjas életet csimpánzcsaládja körében. Egyvalami van, ami bosszantja, azok pedig a kamerák. „Bubbles nem szereti a fényképezőgépeket. Még akkor sem, ha gondozói próbálnak meg fényképet készíteni, ha kamerát lát, hátat fordít. Időnként vizet is köp az emberekre, ha bosszankodik a kamerák miatt, és elképesztő pontossággal képes homokot dobni” – írják róla a Center for Great Apes oldalán. Életrajzában szerepel az is, hogy ettől eltekintve egy kedves, aranyos személyiség, és csodásan bánik a kölyökcsimpánzokkal.

(via LadBible)

Michael Jackson és Bubbles 1984-ben (Fotó: Profimedia)

Még több csimpánz:

Elcsaklizta a szelfibotot a csimpánz, de a társa visszaszolgáltatta

Profin instagramozik a csimpánz, és ez nagyon szomorú – videó

Cuki videó: csimpánzbébit mentett egy pilóta

Exit mobile version